PR CUAET
-
Не можна. На те і ввели авторизацію 🤷🏻♀️
-
В мене особисто такого не було, але якщо у вас ще тільки за одного дорослого заплатити (а не +декілька членів родини), то мабуть зробила б як ви написали. Оплатила б тим самим методом і надіслати квитанцію. Але почекайте, можливо хтось мене виправить і підскаже кращий можливий варіант.
-
Буду в консульстве 22 числа , могу узнать
-
так:(
-
Думаю не можно
-
дякую дуже)))
-
Дякую) якщо можете то спитайте думає це буде корисно багатьом.
-
-
Всім привіт. Подаємось зараз на ВС PNP + EE. Можливо в когось є інструкція як правильно заповнити всю інформацію в профілі? Особливо цікавить про work history - свій попередній досвід має підтвердити тільки головний аплікант чи spouse також? Чи варто взагалі вписувати досвід роботи партнера (в анкеті на ЕЕ)? Щоб не прийшлось підтверджувати потім. Але якщо не вписати це буде відрізнятись від анкети яка подавалась на Cuaet, чи це не буде вважатись як misrepresentation? Дякую за поради
-
Дякую, я так далеко ще не заходила то не знала що там можна обирати кого записати) думала лише авторизований користувач має право на запис.
-
Ви можете записати свого чоловіка, немає різниці, хто авторизувався
-
Добрий вечір. Дякую за відповідь. Я якраз збираюсь переїжджати. Просто не знаю чи шукати в цьому ж ноку що уже маю практику тут, чи нок 5 не підходить. До речі куди порадите в NB? Де краще і швидше знайти роботу і квартиру щоб знімати?
-
можливо, що якщо ви записані, але поїхати разом з чоловіком і його примуть замісь вас
-
Это 100%? Вам в консульстве сказали или вы в чате прочитали?
-
Я живу в Saint John. Зараз з роботою дуже туго, в середньому 4-5 міс на те щоб знайти щось нормальне. Кафе чи ресторанів тут мало, тому майте на увазі. Можливо, подивіться Монктон там хоч якийсь рух є і квартиру можна знайти простіше.
-
Добрий вечір. Допоможіть, будь ласка, заповнити пункт про попередні шлюби. У меня два попередні шлюби (зараз третій), а місце лише для одного. Як додати другий? Заздалегідь дякую 🙏
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка як вийшли з ситуації хто вже подавався на PR. Як я знаю, мені на дітей потрібен дозвіл від батька встановленого зразка. Він заяву роздрукував та підписав, але завірити нотаріально він не взмозі, бо він військовий та «вийти» змоги немає. Нотаріуси наші он-лайн не завіряють. Чи можливо додати до заяви його особисте пояснення, чому він не може завірити нотариільано. Не знаю що робити з цим 😞 Дякую дуже!