PR CUAET
-
Нету 🤷♀️
-
За биометрию на пиар с меня денег не взяли, не знаю почему (может, из-за куаэт). Я записалась онлайн через Service Canada, предоставила UCI и application number. Они выдали на бумажке подтверждение сдачи с номером. Я прислала его через веб-форму. Засчитали.
-
Поділіться будь ласка перевіреним контактом якщо такий є 🙏
-
Можно в дію зайти задопомогою загран паспорта
-
Возьмите консультацию у миграционного Это лучший вариант
-
Тільки звичайна візітор віза
-
И берешь подтверждения что сдал? Или как? И она сама подтягивается? А платить уже не надо перед сдачей, я правильно понимаю? А где посмотреть список локаций где можно сдать? Там онлайн очереди?
-
С номером UCI одним лишь я сдавала
-
Підкажіть будь ласка, може в когось є інформація який тип візи зараз можна відкрити найшвидше адже програма дійсна лише до жовтня тобто часу не так багато на відкриття візи (у батьків немає CUAET, а в мене вже є PR). Шукаємо найшвидший шлях як зараз потрапити до Канади.
-
А как тогда приходишь сдать биометрию без письма?
-
Да, но в инструкции к этом программе было написано, что все подающиеся на пиар должны пересдать биометрию, даже если ранее уже сдавали на временный статус
-
С таким успехом мы все сдавали биометрию перед cuaet
-
При подачі аплікації це є обов'язковим документом і виділена відповідна графа куди потрібно його загрузити
-
Заходите на сайт консульства та читаєте, там все написано
-
А є якась інформація на рахунок як швидко можна отримати номінацію по Skilled Worker ? Дякую
-
Скільки приблизно часу це займає та які документи потрібні? Де можна почитати про весь процес отримання довідки? Дякую вам!
-
Все теж саме, такі ж документи, просо без витягу. Займе просто набагато більше часу без витягу
-
Так, головне, щоб вони легально заїхали у Канаду, немає значення по якій візі)
-
Добрий день. Якщо я вже отримала PR і хочу перевезти батьків по цій програмі в Канаду, але в них немає CUAET, то чи можуть вони приїхати просто по стандартній візітор візі та піти по цій програмі через мене на PR? Чи обовʼязково батькам мати саме CUAET візу? Може в когось зараз є подібні складнощі з рідними хто не встиг відкрити CUAET ,але має можливість пройти по цій новій програмі?
-
Ок, дякую. А після того як я зроблю так як Ви, то куди додавати цей підписаний документ?
12 Jan 2024, 17:45
7503/458619
10 minutes ago