PR CUAET
-
Мені зняли обмеження і дали wp на нові три роки, від дати отримання.
-
Так
-
Єдина різниця між нашими заявками, те що в чоловіка перший wp був виданий на 3 роки, а мені дали перший wp на 1,4 р. І я в заявці просила додати термін до 3 років.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, бо я так до кінця так і не можу зрозуміти. Якщо я підписую договір з одним із Designated Employers (PEI він навіть на сайті провінції у списку є у них) Чи має бути якась спеціально визначена професія або щось інше ще там повинно бути щоб проходити за програмою, якщо це non-seasonal, full time, permanent position (Так я розумію, що треба буде рік ще й відпрацювати)
-
А якщо є одночасно і приписне і тимчасовий воєнник?) В армії не служив, в приписному печатка зі словами «в збройних силах не служив» А в воєннику тимчасовому шо зарахований в запас Виїхав ще у 2018 році зразу після закінчення навчання, повісток і нічого такого не отримував
-
Доброго вечора, хто робив скан документів через нотатки айфона відгукніться пліз, бо бьюся вже з ними купу часу. Воно все зберігає у пдф, а на сайті апостілю пише що потрібні саме фото, як ви зберігали ті скани з нотатків саме як картинку?
-
Мы ждем с 25 января) Это уже больше, чем две недели. Звонили дважды) Нас поздравили и сказали ждать дальше)