PR CUAET
-
А как тогда приходишь сдать биометрию без письма?
-
Да, но в инструкции к этом программе было написано, что все подающиеся на пиар должны пересдать биометрию, даже если ранее уже сдавали на временный статус
-
С таким успехом мы все сдавали биометрию перед cuaet
-
При подачі аплікації це є обов'язковим документом і виділена відповідна графа куди потрібно його загрузити
-
Заходите на сайт консульства та читаєте, там все написано
-
А є якась інформація на рахунок як швидко можна отримати номінацію по Skilled Worker ? Дякую
-
Скільки приблизно часу це займає та які документи потрібні? Де можна почитати про весь процес отримання довідки? Дякую вам!
-
Все теж саме, такі ж документи, просо без витягу. Займе просто набагато більше часу без витягу
-
Так, головне, щоб вони легально заїхали у Канаду, немає значення по якій візі)
-
Добрий день. Якщо я вже отримала PR і хочу перевезти батьків по цій програмі в Канаду, але в них немає CUAET, то чи можуть вони приїхати просто по стандартній візітор візі та піти по цій програмі через мене на PR? Чи обовʼязково батькам мати саме CUAET візу? Може в когось зараз є подібні складнощі з рідними хто не встиг відкрити CUAET ,але має можливість пройти по цій новій програмі?
-
Ок, дякую. А після того як я зроблю так як Ви, то куди додавати цей підписаний документ?
-
У нас є відповідна гілка по новій програмі. Я заповнила дані електронно, роздрукувала, сестра ставила підпис при нотаріусу. Деякі люди робили електронний підпис і прийшов запит переробити. Ваш варіант також підходить
-
Дякую
-
Якщо виключення не прописані, то їх немає. Для Skilled Worker підходить будь-яка професія. Для Occupations in Demand - лише прописаний список (на скріншоті).
-
Спасибо, поняла. Я почитала историю чата, но до того обсуждения, видимо, не долистала
-
Та нащо створювати велосипед - вже все є тут, аби тільки наповнювали своїми даними, бо зараз там тільки дані по 3м аплікаціям myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Привіт Підкажіть будь ласка що робити з тією формою яка є для родича в Канаді(IMM 0191) її потрібно роздрукувати і заповнити, чи електронно?.Там потрібен підпис, тому напевно роздрукувати, заповнити а тоді відсканувати, чи як? Дякую
-
Це питання також обговорювалося в цій групі, але відповідь - ні, тому залишається чекати запит і сподіватися що після свят цей процес буде швидшим
-
Доброго дня, як можна отримати довідку про несудимість з України якщо немає Дії? (українського банку або номеру телефону також немає) Як можна отримати довідку через консульство та скільки часу це займає приблизно? Дякую!
-
Ні, англійська ж є. В мене так було , все ок Мб в Квебеку тре на франц, не знаю
12 Jan 2024, 17:45
7512/458303
4 minutes ago