PR CUAET
-
Та як це не признається, якби я зловив то мені вже слот не потрібен)
-
Доброго дня!Підкажіть будь ласка,подають заявку на дозвіл подачі на номінацію від Манітоби і там питання мій стаж роботи за останні 5 років? За 5 років в мене 2 роки в Україні і 1 рік в Канаді ,тоді це 3 роки,чи це безпреривний мається на увазі тобто 1 тільки в Канаді ?
-
Підкажіть будь ласка, скільки зазвичай перевіряється фото при загрузці на Портал2. Вже півгодини пройшло, а до сих пір перевірка...
-
@OstapBosak підкажіть, а як саме перевіряється, чи людина працювала в іншій провінції? у них є доступ до даних банку чи податкової?
-
Если сильно частотне кликать то хватит на 30 минут
-
я уже обновляю раз в три минуты, но выкидывает из системы.
-
18-22 время какое-то не круглое. Я пробовал и так обновлять и через минуты. Ни разу не находилткакогото другого времени. Можно конечно чисто теоретически поверить что они изменились на 18-22. Но тогда здесь должно быть больше отзывов на это время
-
мне хватает минут на 15-20
-
не нужно обновлять чаще чем раз в минуту- тогда реже будет выкидывать
-
так постоянно клацать также не получается. Постоянно выкидает из системы и регистрироваться нужно. Это просто издевательство
-
Підкажіть будь ласка, скільки зазвичай перевіряється фото при загрузці на Портал2. Вже півгодини пройшло, а до сих пір перевірка...
-
я не писал, что новое время) я писал- что я поймал в это время и не только я тогда поймал диапазон был 18:21-18:25 где-то потом было в 20 с чем-то просто не точное время теперь, а диапазон 18часов-22 часа ябы проверял ну и смотреть чат если кто то отписал что словил- то сегодня дальше нет смысла проверять
-
На самом деле если есть сообщение что появилось новое время 18-22. То это ге сложно проверить. Просто нужно пытаться зайти в 18-22 и в 19-00. Это не проблема большая и отписаться в чат
-
Може перезавантажити сторінку. А то вже скоро година буде
-
В приписному так печатка і каже « не служив» В тимчасовому шо «тимчасово взятий в запас»
-
Яким чином він це може означати якщо там прям написано що "не служив"?
-
Має в принципі відразу, може сайт підвисає?!
-
О, то ця програма не закривається в червні? Її змінять трохи? А де можна про це більше почитати? Дякую!
-
Доброго дня, підкажіть хто робив переклад військового квитка через цей дозапит та відправляв, перекладали усі сторінки включаючи порожні чи тільки ті що з записами?
-
Мені ось цікаво - ці відмови взагалі регламентуються законом? Не розумію, чому в деяких консульствах країн приймають документи на виготовлення паспортів, а в якихось ні…
12 Jan 2024, 17:45
75134/471376
2 minutes ago