PR CUAET
-
так постоянно клацать также не получается. Постоянно выкидает из системы и регистрироваться нужно. Это просто издевательство
-
Підкажіть будь ласка, скільки зазвичай перевіряється фото при загрузці на Портал2. Вже півгодини пройшло, а до сих пір перевірка...
-
я не писал, что новое время) я писал- что я поймал в это время и не только я тогда поймал диапазон был 18:21-18:25 где-то потом было в 20 с чем-то просто не точное время теперь, а диапазон 18часов-22 часа ябы проверял ну и смотреть чат если кто то отписал что словил- то сегодня дальше нет смысла проверять
-
Може перезавантажити сторінку. А то вже скоро година буде
-
В приписному так печатка і каже « не служив» В тимчасовому шо «тимчасово взятий в запас»
-
Має в принципі відразу, може сайт підвисає?!
-
Це тим хто візітор можна подаватися на ворк перміт, а оскільки в нас він вже є і він відкритий нам не потрібно подаватися на програму і проходити через квоти щоб бути прийнятими? Бо люди кажуть що ж там треба показувати досвід роботи, здавати мовний тест щоб тебе кваліфікували спочатку на child care provider і лише після того набирати досвід, це неправда значить? Можна от так от тут нянею пропрацювати в сім'ї 30 годин в тиждень,мати Джобс офер і показати пей стабс і здати анг і я можу зразу на пмж без того щоб мене спочатку Канада кваліфікувала як еліджебл для цієї роботи? Багато запитань, буду вдячна за відповіді і ссилочки. Не хочеться потратити час і зусилля щоб потім дали відмову😅
-
Так, перезавантажте сторінку
-
Конечно регламентируется перечень документов на оформления паспорта. На всех сайтах консульств есть перечень я сегодня приводил выборку. А те кто топит за то что консульство можно взять на голос и паспорт Украины сами так не делают. Хотя некоторым и везёт иногда
-
Бо здається шо приписне мають забирати коли воєнник видають
-
Зловив і свалив :)
-
Не знаю, того і питаю шоб перестрахуватись)