PR CUAET
-
Я тут 3 тижні були люди відписувалися по часу і навіть скріни кидали, що зараз є слоти. Я той час прогавила. Так, нажаль, роблять не всі. Я вважаю, що всі хто зловив слоти дякуючи інформації з цієї групи, могли б написати годину, коли їм вдалося. Чисто по-людськи. Але бувають, що кажуть, зловили і оревуар.
-
Доброго дня. При створенні акаунту на WES помилково вказала дівоче прізвище, далі вже в персональній інформації вказала теперішнє прізвище.Якось це впливає на процес? Дякую.
-
Reported to admins.
-
/report
-
Так. Але якщо летіти в Європу, туди, де в Консульстві вимагають пруф місцевої реєстрації, чи не краще вже звернутися в ДП Документ в тій же країні (якщо він там є)?
-
Да но мы обсуждаем консульства целый день. В дп документ действительно ничего не просят
-
В країні війна, летять бомби, який Львів…
-
Бо це приватна організація, а не державна. Їм все одно. Це їх бізнес. До того ж, нічого нелегального в тому нема, щоб не вимагати адресу тимчасової реєстрації за кордоном
-
Де ж я путав?) Я казав про можливість поїхати в іншу країну та оформити там документи, не казав про консульство)
-
Ну перестаньте же путать консульства и дп документ)
-
Наприклад якщо на кожне консульство в Канаді 2000 бажаючих , 20хв на людину це за 8 годин = 24 людини Це означає треба 83 робочих дня щоб задовільнити 2000 людей. Давайте візьмемо 100-120 днів. Я думаю було б нормально і по людські якщо б кожний в порядку цієї Є черги отримав свій час ( на завтра, в наступному місяці або через 6 місяців ) але ГАРАНТОВАНО ПОТРАПИВ до установи. А не те що зараз за знущаня. Було б бажання
-
Цікаво, колега зробив паспорт на роботі в ДП документі нічогісінько не запитали
-
в якій годині вам вдалося зловити слот?
-
Зрозумів, дякую 👍
-
Так, мають, але Вам дали тимчасовий документ. У вас все добре буде це 100 відсотків бо є доказ що не служив
-
довідка про реєстрацію місця проживання тимчасово переміщеної особи (Meldebescheinigung); Это требование в Германии.
-
Кажуть, що адресу реєстрації в ДП Документ в іншій країні не питають. Лише для оформлення документів потрібно вказати адресу реєстрації в Україні
-
Як на мене, краще поблукати по світу і зробити документ, ніж бути нелегалом
-
Ні не треба нічого додавати, Берлін, Варшава летіть собі спокійно. Вам навіть теоретично до Львова можна швиденько на інтерсіті мотнутися в крайньому випадку)
-
Нет это совет именно в дп документ а не в консульство
12 Jan 2024, 17:45
75171/430519
about a minute ago