PR CUAET
-
Доброго дня!Підкажіть будь ласка,подають заявку на дозвіл подачі на номінацію від Манітоби і там питання мій стаж роботи за останні 5 років? За 5 років в мене 2 роки в Україні і 1 рік в Канаді ,тоді це 3 роки,чи це безпреривний мається на увазі тобто 1 тільки в Канаді ?
-
Нічого не знаємо. Ми вам тут вже Чилійське громадянство видали
-
Та поки ще є ще трохи часу на "полювання" за слотом у Канаді. Якщо за кілька місяців не вийде - доведеться летіти за кордон
-
Я такое писал разве что могу поехать туда куда требуют постоянную регистрацию)?
-
Та нет… вроде впервые туда съездил ))
-
Та авторизуйтесь від його імені просто через банк або через дію (нехай дасть вам свої паролі і все)
-
Ваші документи приймуть в дп документ, тож летіть якщо маєте можливість
-
Без реєстрації у штатах?
-
Я писала в Вашингтон, мені підтвердили, що можна податися на другий паспорт
-
То все таки сабмітед? Чи гоу бек?
-
Я писала в посольство США, вони взагалі не відповіли.
-
Отже, Бразилія теж приймає.
-
Я пам’ятаю що головного апліканта останнім загружала, все ок було. Так головному апліканту і на день пізніше карту виготовили 🤷♀️.
-
Дуже дякую!
-
Ну спасибо 😂 серьезно для свое подстраховки заранее напишите или звоните в посольство Моя ошибка(признаю) что с Чили я не связался….. а делал решение после звонка в Бразилию где мне все подтвердили и дали добро
-
Сьогодні в черговий раз зробила 5 спроб підтягнути свою аплікацію. Різні варіанти спробувала і нічого 😞Прийшла відповідь з web form де я повідомила про неможливість бачити мою апеляцію. Відповіли що дуже всі заняті і не можуть вирішити питання. Ось будь ласка!
-
3 года, все равно где, главное чтобы было подтверждение
-
@FedorovaUA. Дякую Головного апліканта загрузив. Щоб загрузити депендентс то далі нажимати гоу бек чи сабмітед
-
Доброго дня. Чи був у когось дозапит на CV/resume? Прийшов дозапит на CV чоловіка, я (дружина) головний заявник. Чи варто переживати? 🫣 чи все окей?
-
Через цю категорію і пробую весь час. Може через якусь іншу спробувати? Через яку ще можна?
12 Jan 2024, 17:45
75221/430573
about a minute ago