PR CUAET
-
Нічого взагалі страшного не має. Додавайте резюме чоловіка.
-
Начебто з України доставляють у будь-яке посольство
-
Бо я бачу я буду довго ловити ті слоти.
-
Я і донька неповнолітня. Двоє? Син - громадянин Канади. Його не треба.
-
Тут уже написали. Что можно в Бразилию Чили Вашингтон поехать. Так что слоты там есть. Но заранее переспросить
-
Сколько депендантов подавалось? Там цифру нужно указать включая основного апликанта. Все данные должны буква в букву совпадать. (Типа название города итд)
-
Це зрозуміло, на всяк випадок спитала )
-
Вы палец на сканер должны прикладывать
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, заповнюю заявку на вклеєння візи у новий паспорт, то який паспорт потрібно відсканувати і завантажити, новий, котрий буду відсилати на вклейку візи чи старий, з візою?
-
У мирні часи у них то станки зупинялися, то паспортів не було.
-
Маю на увазі в Україні.
-
Можно без торонто. Примут
-
А ось доставка не знаю скільки буде йди
-
Це 7 робочих днів.
-
Я колись знала що можливо зробити терміново паспорт .
-
Цифру 2 ставите ? Что для верификации выбираете? Паспорт или по фамилии? (Я уже не помню что там еще за варианты есть)
-
Так, це має бути дві аплікації. По одній рідний брат «спонсорує» вас і вашу родину. По другій - своїх батьків. Поправьте якщо я не права.
-
Доброго вечора, скажіть карпентер не потребує наче ліцензії . Може хтось стикався ?
-
Я не знаю щоб був, хай хтось поправить. Є люди в чаті, які переклади робили 7 років тому, використовують зараз
-
Всем, добрый день. Подскажите, пожалуйста, нужно ли нотариально заверять форму IMM0191 (где указываются родственники)? Спасибо!
12 Jan 2024, 17:45
75266/435869
3 minutes ago