PR CUAET
-
Ні, англійська ж є. В мене так було , все ок Мб в Квебеку тре на франц, не знаю
-
Таке питання, якщо на дипломі та додатку вся інформація продубльована англійською, чи потрібно замовляти переклад у апостилі?
-
Я знайшла цей сайт , але не можу розібратися чи всі професії підходять для імміграції в цю провінцію ? Чи є виключення, так як це прописано в Калгарі .
-
відсутність будь якого документу (наприклад вкрали, загубили, знищили бо війна) - пишете explaining letter, якщо цей документ є обовʼязковим в переліку. ід картка (укр паспорт) можете не вказувати, він здебільшого йде як додатковий документ при подачі на PR
-
Через те що немає айді картки
-
Щиро Вам дякую. А то я дуже переживала що не можна подати на PR
-
вказуєте no
-
Мені написали в групі що потрібно. National ID Відкрийте PR documents check list . То що робити?
-
не потрібно цей паспорт на подачу на PR. тільки закордонний. ід картку в Канаді ви не зробите. потрібно повертатися або в Європу або в Україну
-
Підкажіть будь ласка як отримати повторну айді картку - паспорт український оскільки вкрали в Канаді а для подачі на PR потрібно його
-
Таке теж може бути.. але дивлячись що в них зараз колапс… вони самі офіційно заявили що за багато людей в тимчасовому статусі запросили, а всім теж щось від них потрібно. Тож їм просто не вистачає офіцерів
-
Понятно, жаль. А там же в инструкции было написано, что пока биометрию не сдашь, заявка рассматриваться не будет. Вот и думаю: может ее надо самостоятельно сдать? Я получала пр в 2023 по EE, там запросили пересдать биометрию, но biometric instruction letter так и не прислали, даже после нескольких звонков и писем. Сдала отпечатки без этого письма. Через несколько недель их засчитали
-
Дякую.
-
Усім, кому є 18
-
Поки про такі випадки невідомо. Є люди, які подавалися в числі перших після відкриття програми і досі чекають запит на біометрію
-
Ну да, может, и так. Я все-таки надеюсь, что этот отдельный поток будет рассматриваться отдельным офисом. По сути, это не спонсорство, так как нет требования к финансовой поддержке со стороны спонсора…
-
Десь два-три місяці
-
А скільки чекали на перміт без обмежень
-
Я думаю що розгляд буде біля 12 місяців в середньому. Звісно довше якщо будуть трабли з доками у когось. Спонсорські аплікації в Канаді розглядають в найкращому випадку 10 місяців. Ця статистика є на самому ircc
-
Доброго дня, скажіть будь ласка якщо родина подається на ПР, довідка про несудимість треба двом людям або тільки основному заявнику?
12 Jan 2024, 17:45
7531/466076
about a minute ago