PR CUAET
-
відсутність будь якого документу (наприклад вкрали, загубили, знищили бо війна) - пишете explaining letter, якщо цей документ є обовʼязковим в переліку. ід картка (укр паспорт) можете не вказувати, він здебільшого йде як додатковий документ при подачі на PR
-
вказуєте no
-
не потрібно цей паспорт на подачу на PR. тільки закордонний. ід картку в Канаді ви не зробите. потрібно повертатися або в Європу або в Україну
-
Таке теж може бути.. але дивлячись що в них зараз колапс… вони самі офіційно заявили що за багато людей в тимчасовому статусі запросили, а всім теж щось від них потрібно. Тож їм просто не вистачає офіцерів
-
Понятно, жаль. А там же в инструкции было написано, что пока биометрию не сдашь, заявка рассматриваться не будет. Вот и думаю: может ее надо самостоятельно сдать? Я получала пр в 2023 по EE, там запросили пересдать биометрию, но biometric instruction letter так и не прислали, даже после нескольких звонков и писем. Сдала отпечатки без этого письма. Через несколько недель их засчитали
-
Десь два-три місяці
-
Я думаю що розгляд буде біля 12 місяців в середньому. Звісно довше якщо будуть трабли з доками у когось. Спонсорські аплікації в Канаді розглядають в найкращому випадку 10 місяців. Ця статистика є на самому ircc
-
Ontario Immigrant nominee program, це вона
-
Треба пройти його знову і тоді знімати обмеження. Знайома так зробила нещодавно - все успішно