PR CUAET
-
Пейчеками можно подтвердить, я и то, и то прикладывала
-
але коли? бо мені повернули гроші через неділю після заявки але я не отримував номінації
-
і пришвидшують розгляд заявки
-
Так, Українцям зараз повертають гроші
-
вони повинні були вернути ці гроші чи ні?)
-
Я только подалась недавно , еще жду. Но, думаю, старые даты прийдут🤔
-
Все добре це баг їх сайту якщо хочете можете їм написати перепитати
-
Я по всем пабликам этот вопрос штудировала:кому продолжили на 3 года, а кому нет-с теми же сроками дали. Но сказали пробовать, как повезет🤷♀️
-
Я до цього довго в пулі була, більше ніж пів року. Не було виборок.
-
привіт всім:) подався на номінацію на початку грудня. Через неділю повернули гроші, коли відкрив заявку то була можливість знов оплатити. Статус заявкі submitted. Чи все добре? бо вже прошов місяць і нічого не чути
-
привіт всім:) подався на номінацію на початку грудня. Через неділю повернули гроші, коли відкрив заявку то була можливість знов оплатити. Статус заявкі submitted. Чи все добре? бо вже прошов місяць і нічого не чути
-
Ні, 17:00 по часі Едмонтону
-
Це в Торонто чи в інше?
-
Подскажите 7 по времени Торонто?
-
Дякую за відповідь. Нажаль Т4 «свіжі» ще не роздають.
-
JAL видає SINP, від роботодавця ще T4 можна надати на підтвердження стажу
-
це минулий працедавець зі штатів, там soft developer , job offer та пейстаби є старі від них тіки лист трохи кривий буде
-
Якщо закінчився близько 6 місяців тому, ви його тепер не можете зробити бо втратили і статус і право ресторації. Тепер єдиний легальний статус який ви можете отримати wt TRP - Temporary Resident Permit
-
Я словила сегодня в 7р.m в Торонто на 22 января.Заходила каждый день в течение недели.Слоты в Торонто в 7вечера примерно в течение 10сек…
-
Якщо по провінційниї, то Newfoundland (можна подаватися зарзу як знайдете роботу). Також Nova Scotia, якщо маєте подібний закордонний досвід. Manitoba - дуже легко але від 6ти місяців Alberta - ще легше, але переважно після 1 року (зіба що у вас свійжий ідентичний досвід закордоном)
12 Jan 2024, 17:45
753/466673
5 minutes ago