PR CUAET
-
Ого! А, Как же быть тогда, если запросят иммиграционные Канадские службы для получения ПР тут? Извините что донимаю вопросами.
-
Был также случай когда приехала семья на один слот начала рассказывать о том что как дорого несколько раз летать в консульство и что их надо принять всех на что им напомнили что на сайте написано и полетели они все обратно. Вспомнил потому что тут в чате доказывали что консульству не западло принять и они ведутся на это. Как оказалось не всегда)
-
Я тільки отримаєте e-copr подавайте через нову програму для Українців. Там поки все довго, всі чекають поки почне щось рухатись
-
Я случайно прочитала. Baran-Chong’s organization launched a petition to call for a designated program to offer permanent residency to war-displaced Ukrainians in Canada, and has asked Liberal MP Ali Ehsassi, chair of the House of Commons foreign affairs committee, to table it in the House of Commons. Новость отсюда: montrealgazette.com/news/national/ottawa-funds-legal-advice-for-ukrainians-in-canada-as-immigration-questions-linger
-
Дякую велике за гайд!!! 1)Скажіть будь ласка скільки ця процедура триває з моменту відправлення до отримання? 2) Для дружини робити все те саме окремим листом краще відправити чи все одним вкласти?
-
Добрый вечер! У меня вопрос. Могу ли я после подачи на PR выехать из Канады на длительное время?
-
Щиро дякую вам за інформацію
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи буде видача нового WP "безболісною"? Бо мені казали, зо по Alberta Opportunity подаватися можна тільки по першому WP. Продовжувати не можна
-
А так? Для того щоб оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон (біометричний) у зв'язку із закінченням дії наявного, або оформленням другого паспорта, особа, віком ВІД 16-ти років ОСОБИСТО за попереднім записом подає до консульства такі документи: Анкету new-pass-app-2.docx Наявний "закордонний" паспорт, який підлягає обміну. Якщо Ви користуєтеся двома закордонними паспортами то обидва слід мати при собі. Внутрішній паспорт у вигляді книжечки (за наявності) або ID-карта (за наявності); Дозвіл на проживання в Канаді (один з документів, що перелічені далі: дозвіл на роботу (work permit), дозвіл на навчання (study permit), продовження дозволу на перебування (visitor permit), pr-картка, посвідчення водія, медична картка тощо) (за наявності); Довідка про реєстрацію місця проживання в Україні / довідка про реєстрацію місця проживання тимчасово переміщеної особи (за наявності); Довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП); (за наявності). Сплачений консульський збір у розмірі 172 кан дол. (Сплата консульського збору проводиться за допомогою Money Order чи Bank Draft з отримувачем Consulate General of Ukraine, або за допомогою канадської Debit Card безпосередньо у консульстві).
-
Не кіпішуйте все буде добре. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-canada-trv-extensions.html
-
Доброго вечора.Допоможіть будь ласка розібратися, що робити у такому випадку.WES вимагає ці документи,але на жаль після закінчення навчання я не отримував їх,і Інформаційно-іміджевому центр (ENIC Україна)уже як місяця 2 тому надіслав їм усі документи які тільки були у мене в наявності.Звязувався із Wes, через службу підтримки,пробував пояснити ситуацію,причини чекати.Півтори місяця пройшло,і нічого....Щиро дякую усім за допомогу.