PR CUAET
-
Індієць- индиец рос. Чому не можу?
-
Не плітки зовсім. Можливо, вам якимось чином просто пощастило. Нам відмовили і в ДП Документ, і в територіальному відділі МВС (так званому паспортному столі) у виготовленні нового закордонного паспорту без виготовлення спочатку внутрішнього ID після 14 років. Це був 2021 рік
-
В Україні так, в посольстві не відмовляють.
-
Тактовність, тактовність, люба Ольго!
-
А я писала ,що не сподобалося? Я підтвердила ваші слова скріном
-
Не зрозуміла про що Ви? Якщо про індусів то то моя не обізнаність, а не зневага до вихідців з Індії! Щось Вас понесло на сварки 🙈 Доброї ночі!
-
Во-первых, задайте вопрос: какие шансы вообще найти работу? Если по профессии не получится, какой ваш план Б? Во-вторых, работу по профессии вы можете искать онлайн - ищите оркестры и прочие коллективы, пишите туда. Начальный английский - это конечно минус... В Канаду нельзя ехать без четкого и реального плана действий.
-
Скажіть,будь ласка, а що за листи підтримки від знайомих для гум програми всі пишуть? Як вони мають виглядати? Я можу взяти лист з суботньої школи при церкві,де я працювала. Які листи потрібні від знайомих канадців?
-
Обращено иммиграционному офицеру, от кого, имя, адрес и телефон. В письме человек представляется, кто он и откуда вас знает, как долго, как вас характеризует и как бы просит дать вам пр. Это примерное содержание, то как кто пишет дело индивидуальное. Условно вы уже обосновались здесь и будет жестоко вас выгонять. Письма должны быть разными по стилю написания и содержанию, чтобы не было как по шаблону.
-
Спасибо
-
Як правильно відповісти на це запитання, якщо я працював професором у державному університеті? Чи вважається робота професором у державному університеті "government position"? Have you listed all of John John's periods of military service or government positions (if any), and all of the organizations that John John belongs to (if any)? [Yes, No, Not Applicable]