PR CUAET
-
Доброго ранку . Скажіть будь ласка, якщо до 31.03 не заїхати в Канаду, а зробити це коли відкриють в'їзд ( 2-3 роки),чи не повпливає не проходження медичної комісії на візу в загальному?
-
угу, я не понимаю пока, будет ли вообще aor-письмо. На портале ircc статус submitted
-
А взрослые были?
-
В мене після заяви і сплати 22.12 консульство передало інформацію в МЗС тільки 5.01, а МЗС передало паспорт до DHL вже 12.01. Тобто до трекера і повідомлення від DHL з моменту сплати пройшло 3 тижня . У вас пройшло тільки 2 тижня. І дату передачі інфо 5.01 я отримала от консульства тільки з третього листа їм з погрозою написати звернення до МЗС.
-
Вітаю, спільното 😊 Настала моя черга - сьогодні 21.02.2024 отримали Reason for Decision (від 15 лютого). Подача - 24.10.2024
-
Дякую
-
ну не можна, написано на сайті консульства так.
-
Тобто не можна за рік до закінчення паспорту його продляти? А як же з WP?
-
медогляд треба для ворк перміту
-
Нам сами предложили.
-
Подовження паспорту ставиться не раніше ніж за 2 місяці до кінця паспорту
-
Звісно можете, подовжують за 2 місяці до закінчення як я памʼятаю
-
Який вже в ньому сенс, якщо є лист з підтвердженням, що ви відповідаєте критеріям програми в всюди є номер аплікації. Може ви його просто пропустили. Може в спамі
-
Ніхто раніше не відкриє ті кордони, бо ще відбудовувати треба буде країну . Питання не в тому.
-
При оплате на детский загран указывать свое имя , или ребенка?
-
Підкажіть, додати дітей у паспорт начебто як слот не потрібний, вірно? Розклад живої черги вказано Вт. і що. з 13-14, лише годину! Хто користувався цією послугою, як справи насправді?
-
Окей , дякую :)
-
Вітаю! Скажіть будь ласка, через скільки ви після біометрики ви отримали цей лист?
-
Перевіряла кожного дня все. Сьогодні прийшов імейл, що на акаунт прийшло повідомлення. Там був прикріплений пдф документ - 3 сторінки і виглядає як форма
-
Кстати а кто вы такая чтобы запрещать отвечать в чате ???? Не нравится читать комментарии ну так не гавкайте отвечайте на те которые нравится или вы ночью тоже подрабатываете вместе со мной? Ваш пятак чем то лучше что вы его суете в каждый комментарий?
12 Jan 2024, 17:45
75685/428783
14 minutes ago