PR CUAET
-
проверял, нету его. И статус после AOR вроде бы должен был смениться с submitted. Номер аппликации - когда подаешься через Express Entry, то номер аппликации получаешь сразу, а AOR может быть через годы, так что это слабый критерий. Так что я не понимаю.
-
Усім привіт, підкажіть будь ласка, моя бабця 87 років, ніколи не мала закордонного паспорту та прилетіла по STJD, тобто з візою на листочку для 1 вʼїзду. Питання таке, чи можна зробити НОВИЙ паспорт у українському посольстві, ЯКЩО ДО ЦЬОГО ЛЮДИНА НІКОЛИ НЕ МАЛА ЗАКОРДОННОГО ПАСПОРТУ? Дякую.
-
Дякую! Бажаю Вам швидкого розгляду:)
-
Ура!!! Нас стає більше). Справа рухається 👌🏻
-
Сиди в будке и не бесись кому цікаво можу розповісти свій досвід з оплатою в Торонто. прийшли без оплати, на що жіночка у вікні сказала, що в імейлі був перелік документів, які треба принести з собою, серед них і мані ордер. ( я імейл не читала, бо він прийшов сину). але вона дозволила піти до банку і взяти цей ордер. а на наш час прийняла наступну людину, а нас вже пізніше . Вона сказала що без ордеру не буде навіть починати процес оформлення. Тож іноді вони поступаються, але краще так не робити
-
Я в Альберті не бачу массу програм. АОС зупинили, по ЕЕ ні по віку,ні по мові не проходжу.
-
Підкажіть будь ласка чи можна продовжити дію паспорта дітей який закінчується в 2025 році по живій черзі?
-
Де можнс побачити офіс? Я його в цьому листі «reason for… “не знаходжу.
-
А я в Квебеку - вчу французьку, коли почну працювати навіть не уявляю, мені 47. А Квебек взагалі особливий. Так що у кожного свій кейс. І нехай нам усім вдасться отримати те, чого хочемо ☀️
-
Підкажіть будь ласка, якщо є досвід роботи за кордоном яка за описами підходить по Federal Skills Trades Program але посада написана інша, що в такому випадку робити?
-
Поздравляю вас
-
Бачите, це інша програма і тут, схоже свої процеси. Як ця форма з reason… тому будемо спостерігати, що буде далі
-
А Ви москалик, щось ви заблукали у чаті Українців
-
Я чекаю з січня