PR CUAET
-
Я чула думку, що маючи певні терміни розгляду - наприклад 6 міс для провінційних номінантів- офіцери не прискорюють, бо нові терміни тиснитимуть на них в майбутньому
-
Ніхто на знає. Ми тут всі є першопрохідцями цієї програми. Я все ж таки чекаю на запит мілітарі до порталу 1
-
Там насправді вимога не до років, а треба підпадати під одну з 3х федеральних програм і мати мінімальний скор 300. З англійською є варіанти. Якщо з канадським досвідом не менше року СЕС і тір 2-3, то англійська може бути 5, для решти варіантів 7.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка як отримати довідку про не судимість з Англії? І ще одне питання, якщо подаватися на провінційну програму в Манітобі а далі на федеральну чи потрібно підтвердження диплома чи просто переклад
-
Мою питания щодо подовження wp, чи потрібно створювати новий кабінет у ircc чи я можу використовувати той кабінет що в мене був коли я робила заявку на візу?
-
Чи то не про переклади
-
Дякую! А що за заяви? Я думаю переклади тут робити в Канаді
-
Ви були державний службовець, коли працювали професором у Вузі? Якщо ні тоді і пишіть НІ! Тут government position може і рахуватися професор у ВУЗІ але в Україні Ні. Я наприклад була на керівній посаді в державному підприємстві, але не була державним службовцем.
-
там ще буде 3 заяви
-
Може в когось є контакти бухгалтера, потрібна допомога з декларацією. Дякую!
-
Якщо Вам листи приходять дуже рано вранці значить в Сіднеї через різницю часу
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, апостіль висилає тільки форму, яку треба для Wes заповнити чи потім ще якісь форми треба буде підписувати?
-
Так
-
У вас уже есть номинация? Я поддавалась на номинацию не находясь в Канаде
-
я щось не розумію що ви хочете довести
-
ну ось вам скріншот доказ взятого слота на 10:10 на 1 березня мною сьогодні
-
А як передається запись ?
-
Були у Едмонтоні, і ще й дорослий був не родичем - йому передали запис. І там ще було таке навпаки - дитина на запис дорослого.
-
Ну я маю відповідь від консульства від сьогодні , вони викидаюсь 15хв на дорослого і 10хв на дитину )) Скріншоти в цій бесіді від людей як доказ 🕵️
-
ну як бачите вони викидають по 10 хвилин на дорослого також зараз
12 Jan 2024, 17:45
75783/445995
8 minutes ago