PR CUAET
-
Так і є. 7 днів
-
Добрий день підкажіть,якщо в мене паспорт дійсний 2.5 роки,подаватись на PR ? З цим паспортом чи я можу другий зробити та мати два закордонні паспорти ?
-
Добрый день а скільки довідка дійсна ?
-
В Альберті є професіії, які НЕ підходять для ПР, шукайте list of ineligible occupations Alberta opportunity stream. Якщо професії нема у списку, то значить підходить. За іншими працюєте рік, подаєте на номінацію, продовжуєте працювати. Швидше за рік можна хіба якщо ви попередні 2.5 роки працювали 24 міс і тут знайшли таку ж роботу
-
Підкажіть, ви відправляли воєнний квиток бо у вас його запитували?
-
На практиці більшість імігрантів або заходять на закритий WP і мають як мінімум 1 рік відпрацювати на «рабовласника» без права змінити або заходять на study permit одного з подружжя та роблять WP другому зі ставкою на те що він встигне набирати бали на PR поки перший вчиться і йде 3-5 років ходіння по мукам
-
На поточний момент це його клопіт. З позиції канадського права його нічого не позбавляють так як він його й не мав - віза це дозвіл на вʼїзд який можуть як дати так і не дати і офіцери не обмежені у часі розгляду. Є малоймовірна вірогідність продовження цього терміну але це як ставити на Zero 1/72 <1% і ви можете всі пролетіти з WP. Те що нам дають по прильоту 3 річний open WP це унікальна бонус
-
Добре, скажімо так. Після 31.03 чоловіку дадуть ворк перміт в аеропорту (це ж не його проблема що нк встигли розглянути до цього часу, тому його нк повинні лишати права на ворк перміт мені здається)? Якщо ні, то що буде, скільки можна знаходитись в Канаді та як отримати ворк порміт тоді? Дякую!
-
Щодо прискорення - спробуйте написати листа, дуже рідко але іноді може допомогти. Якщо у вас є план дій, бажання, ресурс і ви обрали Канаду як правильно кінцевий пункт - потрібно їхати, варіантів 2: - чекати на візу чоловіку, якщо встигнете до 31.03 потім будете оформлювати WP самостійно (хтось піде навчатися а інший отримає WP як член подружжя або інший варіант знайдете) - заїхати самій з дитиною до 31.03, все оформити а потім чекати на чоловіка.