PR CUAET
-
Апдейт: Перед тим як відправляти мані ордер, зайдіть на сайт і перевірти назву, бо вони відрізняються в залежності від провінції. Consulate general of Ukraine - для Торонто.
-
Чому ви марнуєте час двох модераторів у ситуації де ви ж і неправі? У мене вже є достатньо підстав вас забанити, а ви ще права качаєте і тепер вже і мене звинувачуєте😃 Банити когось просто тому що особисто вам хтось неподобається ніхто не буде. Повторю ще раз - заблокуйте собі особисто Алекса і продовжуйте отримувати корисну інформацію з чату.
-
Коли відправляли?
-
Ця людина нічого поганого взагалі не написала і, якщо писала, то все по ділу. Особисто тільки Ви перейшли на образи особисті. У відповідь людина також Вас не образила. Таке враження, що це Вам нічого робити і нічим зайнятися.
-
Дуже дякую за інфо
-
Думаю можете свій, то ж ваша справа як ви ваші гроші тримаєте :). Це після подачі документів запросили?
-
У них на сайті написано in Toronto ще…
-
Підкажіть будь ласка, запросили proof of funds. У мене два депенданта в заяві - дитина і чоловік. Чи можу я показати суму на своєму чекінг рахунку чи нам треба один на двох з чоловіком?
-
Для Торонто теж не вірно toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/5467-dovidky/5468-criminal-record-check Consulate General of Ukraine in Toronto.
-
Їй це Олені?
-
Здравствуйте, возможно глупый вопрос но хочу быть уверенным. Паспорт отправлять сюда если ты внутри страны находишься?
-
У вас більше ніж декілька слів при оплаті мані ордера не влізе, все що влізає це Consulate general of Ukraine
-
Спасибо за привнесение ясности в этот чат! Как мы видим, человеку одобрили спонсора только лишь с одной декларацией. Что свидетельствует о том, что заниматься самодеятельностью и прикреплять не указанные в чек листе документы было не обязательно, даже если некоторые консультанты считали, что это «маст».