PR CUAET
-
Так, обовʼязково. Це як потенційний майбутній емігрант, який через 20-30 років вкаже у своїй заявці, що батько живе в Канаді. Читала у якійсь гілці ( може навіть тут вище), що є спец.форма, яку слід заповнити, щоб вилучити ту дитину зі списку родини, але тоді назавжди вилучається вона і дія незворотна.
-
У нас після ПАЛ мілітарі запитали.
-
То я і читаю🤓
-
Вибачте. Дитина яка НЕ буде в аплікації і залишилась в Україні з екс-дружиною має проходити медогляд?
-
Читайте оф інформацію. Там є всі відповіді
-
На жаль😩
-
Valid job offer = LMIA or LMIA exception job offer Cuaet таким НЕ є
-
Подаватись з дітьми можна до 22 років
-
Там написано valid job offer, якщо клікнути то буде інфо про те, що таке валідний джоб офер
-
вибачте за певно очевидне питання, але - я не живу в україні останні два роки. чи потрібна буде мені в канаді справка про несудимість з україни?
-
Дякую велике за пояснення.
-
Маю запитання одне Вибачте якщо не по темі,не знайшов відповідної гілки) Проживаю в Калгарі і хотів подаватись на піар самостійно по AOS але і так всі знають що сталось) Так ось,якщо у мене є родичі які проживають у Вініпезі чи зможу я через їх громадянство подаватись на пр як обʼєднання сімʼї?
-
Я б взяв на всякий випадок
-
Привіт, всім. Може хтось підкаже, з власного досвіду, який вид легалізації краще для доручення: апостиль чи генеральне консульство?
-
Доброго дня. Може хтось підказати як діяти - я живу по CUAET я, жінка та двое дітей. У одного 13 років в серпні закінчується Віза та Study permit (надавали рік тому але паспорт був на рік) Зараз хочу подовжити тільки його Study permit - як це зробити? Може хтось надати посилання де це робится? Знайшов ось це - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html Заходжу туди через банк партнер, але не дає змоги подати заявку. Може десь інструкція є?
-
дякую