PR CUAET
-
Там написано valid job offer, якщо клікнути то буде інфо про те, що таке валідний джоб офер
-
вибачте за певно очевидне питання, але - я не живу в україні останні два роки. чи потрібна буде мені в канаді справка про несудимість з україни?
-
Дякую велике за пояснення.
-
Маю запитання одне Вибачте якщо не по темі,не знайшов відповідної гілки) Проживаю в Калгарі і хотів подаватись на піар самостійно по AOS але і так всі знають що сталось) Так ось,якщо у мене є родичі які проживають у Вініпезі чи зможу я через їх громадянство подаватись на пр як обʼєднання сімʼї?
-
Я б взяв на всякий випадок
-
Привіт, всім. Може хтось підкаже, з власного досвіду, який вид легалізації краще для доручення: апостиль чи генеральне консульство?
-
Доброго дня. Може хтось підказати як діяти - я живу по CUAET я, жінка та двое дітей. У одного 13 років в серпні закінчується Віза та Study permit (надавали рік тому але паспорт був на рік) Зараз хочу подовжити тільки його Study permit - як це зробити? Може хтось надати посилання де це робится? Знайшов ось це - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html Заходжу туди через банк партнер, але не дає змоги подати заявку. Може десь інструкція є?
-
дякую
-
Спасибі
-
Обновите по статистике плиз, подала своих 28 ноября, пока глухо 😔
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка, якщо ми попросимо нашого роботодавця зробити LMIA щоб повисити бал в ЕЕ, то змінити роботу вже не зможемо, і продовжити наш ворк перміт також вже не зможемо, вірно?
-
Якщо в кабінеті є запис, що їм потрібні додаткові документи і вони відправили листа, але я нічого не отримала, це значить дзвонити 🫣? Окрім листа сплатити біометрію - тиша
-
Якщо ж рік в Канада по ТІР 0-3 = СЕС = proof of fund НЕ треба
-
Не підкажете як називається?