Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 951.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5469411825T Offline
    t5469411825T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    У вас агрессивные ответы и советы. И вы действительно вводите людей в заблуждение. В этой программе ничего лишнем не может быть для аргументации своих доводов. Также в этой программе даже можно приатачить рисунок ребёнка, в котором он покажет любовь,отношение и ассоциации с Канадой. Представляете, даже рисунок. Так что не советуйте людям писать 3 предложения, только потому что у вас это прокатило.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tommy Lazarev
    wrote on last edited by
    Я зареэчтрував. Але ця форма не виходе Application to Change condition, Extend my Stay or Remain in Canada as a Worker [IMM 5710] (PDF, 484.21KB) і не зрозуміло від чого імені заповнювати від дитини її від мене?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    Вам надо їх завантажити на комп, потім зайти Адоп і із меню відкрити цей файл
    1 Reply Last reply
    0
  • t706942135T Offline
    t706942135T Offline
    Kobliakova Iryna
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Підкажіть будь ласка,у чоловіка закінчився WP,він подав на новий,але через місяць його аккаунт заблокували і він створив інший і знову відправив заявку ,так як хвилювався ,що без документів.Зараз йому прислали два ,різниця в датах місяць.Який він може використовувати чи оба дійсні ?Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    VK 🇺🇦
    wrote on last edited by
    так ви ж коли слот бронюєте, то авторизуєтесь черз підпис, у консультсві ваші документи звірять із тим, що подано при авторизації, іпн, паспорт і т.д....
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    Ось цей файл із завантажень треба відкрити із меню Adopt t.me/prcuaet/19036/91675
    1 Reply Last reply
    0
  • t411570763T Offline
    t411570763T Offline
    Olga Klymenko
    wrote on last edited by
    Дуже потрібна порада! Якщо подаватись на employer job offer і сумарний досвід в Канаді 6 міс і в Україні 1,6 рік по одному нок. Але з України неможливо від роботодавця отримати підтвердження ніякого окрім листа. Чи цього буде достатньо? Чи треба робити запит на виписку з банку? Хто може підказати з власного досвіду які саме документи подавали для підтвердження закордонного досвіду.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    VK 🇺🇦
    wrote on last edited by
    можливо, ДЕБІТОВОЮ канадською карткою, оплатили так 02/13
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tommy Lazarev
    wrote on last edited by
    Я не подавав хочу зараз хоч WP отримати . Для SP як я зрозумів потрібно вказувати школу. А він поки в українській навчається. З вересня думали йти
    1 Reply Last reply
    0
  • t6496318773T Offline
    t6496318773T Offline
    Xenon
    wrote on last edited by
    А створював профіль, коли вже було прям рівно рік, чи можна трошки раніше, якщо наприклад почав працювати 28.03.23 числа, а сабмітнути заявку десь 02.03.2024? Чи треба чекати прямо 27.03.24 щоб сабмітнути?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Marchenko
    wrote on last edited by
    Це Ваша особиста думка і Ви маєте на неї право як і я на свою. Тому і на подальше буду радити людям тещо вважаю за потрібне. Можно додавати все що завгодно, а можна поважати працю людей які розглядають заявки і не слати їм те що не вказано у переліку документів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tommy Lazarev
    wrote on last edited by
    Не зрозумів що треба робити. Я обгрейдив . Все одно пише - prnt.sc/RIhsDYZ6gu0p
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Den
    wrote on last edited by
    я читав що на розсуд офіцера - але цікаво чи хтось дійсно таке робив, я навіть не змінюю а просто компанію викупили
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Насколько мне понятно из чата вы не иммиграционный адвокат, не консультант, у вас нет лицензии и есть один единственный ваш собственный кейс, который никто не видел и не может знать, что он вообще существует. При этом вы настойчиво, в насмешливой, грубой форме, не зная обстоятельств людей настаиваете на своей правоте про «три строчки» и высмеиваете работу, проделанную как правило, профессионалами с лицензией и опытом. Это называется введение в заблуждение и вредительство. Возможно вы и это делаете намеренно, этого мы тоже не можем знать.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    J
    wrote on last edited by
    Вибачте, ви що робите? Підтверджую, що особа, про яку йшла мова (Alex) до всіх чіпляється, спамить та несе дурниці. Вся група завалена купою його повідомлень з невірною інформацією та власними додумками. Нащо ви блокуєте адекватних людей, які просто прагнуть зробити добру справу і звільнити учасників чату від гортання гігантської кількості повідомлень неадеквата? Скільки раз заходжу до групи, то просто неможливо знайти потрібну інформацію через постійні суперечки даного персонажу з усіма підряд! Дана особа нападала і на мене особисто та верзла нісенітниці. Навіщо тоді стільки адміністратрів у групі, якщо ви пропонуєте всім людям, які скаржаться на цю особу, банити її самостійно, а спамера залишаєте спамити далі, чи це якийсь ваш родич? Адміністрація, Ольга , Olga будь ласка, роздивіться дане питання та правомірність дій модератора Анни. Має ж бути якийсь порядок та справедливість, щоб група не перетворювалася на балаган та була корисною всім.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлія Берестова
    wrote on last edited by
    Добрий вечір.Підкажіть будь ласка якщо наша донька не мала закардонного паспарту коли ми прилетіли в Канаду і була вписана в мій закордонний паспорт а зараз ми хочемо подаватися на PR по програмі возєднання сім'ї і я головний аплікант чи можемо ми це робити без її паспорта чи потрібно дочекатися поки його зроблять?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    Оба дійсні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Marchenko
    wrote on last edited by
    Ви не на консультації у іміграційного консультанта, а в Телеграмі, тут усі пишуть думки і поради які вважають за потрібне. Будь яка розумна людина вміє фільтрувати що особисто для неї користне, а що ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Надеюсь только, что опираясь на ваши советы, кто-то из этого чата не упустит свой возможно единственный шанс получить PR.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym Drahun
    wrote on last edited by
    А що саме неправдиве він сказав? Що в Торонто не приймають карти та в листі просять бути з мані ордером? Підтверджую це і особисто розмовляв з людиною якій не вистачило часу отримати послугу через це, а що ще? Пані на це сказала що в Оттаві приймають, ніхто і не говорить що це не так. А в Едмонтоні бачу що дозволені ще якісь інші речі. Для того ми тут і пишемо що у кого, щоб допомогти іншим і собі
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags