PR CUAET
-
Це час за який вони переглядають ваші доки (диплом) і те, що надіслав апостиль і мають надати вам відповідь чи можуть вони це evaluate. Якщо все ок, тоді вони надішлють вам листа, що все ок і дату до якої вони надішлють вам ріпорт. Тоді у вас має бути статус in progress.
-
Вітаю з ПР! Це job offer stream у вас? А можете плз скинути таймлани типу подача, аор, апрув медицини, портали, екопр, якщо памʼятаєте? Цікаво, тому що теж подавався по цьому стріму 11 жовтня і наразі тільки апрувнули медікал (доречі такий же нок)
-
оця форма не відкривається prnt.sc/CxvjvnhTZKSL
-
Медичні у дитини
-
Якщо не секрет, можете поділитися аргументацією вашого кейсу?
-
Дякую!
-
Звичайно перелік документі там просто для галочки
-
Ви заблукали, це TELEGRAM!!!
-
Rural Renewal Stream, RNIP Claresholm
-
І багато людей начитавшись про купу додаткових сторінок які дехто пишуть і не маючи 5000-8000 на консультантів, злякаються і просто втратять свій шанс!!!
-
До речі, кілька місяців тому довелося випадково зустрітися з чоловіком, який працював офіцером в IRCC. Не знаю, чи працює зараз. Але людина тоді вже казала, що часто вони недоотримують інформацію/документи, а часом отримують дуже багато нерелевантної інформації, і це забирає цінний час. Це була відповідь на питання стосовно однієї з причин довгого очікування у черзі Звісно, можу помилятися (я ж не співробітник IRCC і не знайома з усіма процедурами), але 30 сторінок твору на вільну тему?😵💫😵💫😵💫 Не вірю, що хтось повністю це читатиме))) А ще якщо в них KPI стосується кількості опрацьованих на день кейсів...