Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Я ніде не казала, що вона не потрібна. Але 30 сторінок? Серйозно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Я вам ответила по поводу биографии и зачем она нужна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Я не знаю, що саме він читав, а що ні - бо я вже не допитувалася, бо то конфіденційна інформація, і він би не вдавався у деталі. Але можна уявити людину, в якої (звісно ж) є якісь показники ефективності і, я підозрюю, кількість оброблених кейсів, туди входять. І півдня читати біографію якоїсь зовсім незнайомої людини 😥
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym Drahun
    wrote on last edited by
    Я вам розкажу секрет, за останні декілька місяців, в Торонто слоти відкривалися в 01.20 (вночі), в 8.48 як сьогодні, 16.00, в 18.00, 18.20, 19.00, 20.30. Тому я абсолютно не здивований що можуть бути і інші години. Про ці всі години ви можете прокрутити вище та почитати, це не те що я видумав.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana ,
    wrote on last edited by
    Шановна, можливо хватить засмічувати цю тему своїми підозрами? В будь якому разі вже набридло читати це все, що Ви пишете.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Как правило документы проверяют на заключительном этапе, а на первом этапе решают сделать ли для вас исключение. Поэтому даже если загрузить все документы сразу, то в письме с первым эпрувалом все равно будет список этих же документов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Розумію :) я здавала 5 разів :))) можете пробувати створювати профіль вже, як тікне рік воно аплейтнеться автоматом
    1 Reply Last reply
    0
  • t1017037786T Offline
    t1017037786T Offline
    Людмила Мироненко
    wrote on last edited by
    Також чекаємо, 2 місяці та 3 тижні(. тиша...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Babarytska
    wrote on last edited by
    Добрий день! Де такі курси модно пройти, підкажіть будь ласка? Чи платні вони?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesia Che
    wrote on last edited by
    На деяких територіях продовжили термін , але також треба дивитися NOC - не всіх запрошують .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    J
    wrote on last edited by
    Наприклад, що слоти до консульства відкривають кожного дня о 17. Тоді як це неправда, адже слотів у лютому в Едмонтоні не було в принципі, тоді як в Торонто люди ловили о 16.22 і о 7 ранку! Також молов дурниці про те, що дитячих місць в Канаді немає через те, що черги чоловіків хочуть отримати паспорти 🤦🤦🤦. Я не кажу вже, що людина відповідає всім зовсім не про те, що в неї питають, сперечається заради суперечки, виписує кілометри флуду і відволікає людей.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Shhh... quiet now. Muted J for 12 hours.
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    /tmute J 12h
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Uly Kr
    wrote on last edited by
    Добрий день! Підкажіть, як привʼзувати до GcKey? Бо там нема в випадаючому списку нашої програми😔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    J
    wrote on last edited by
    Ви часом не Алекс 2🤣🤣🤣? Бо у вас той же стиль написання. ТАК, Я ВАМ САМЕ ЦЕ І КАЖУ. Слоти з'являлися зовсім не о 17, і це не секрет ні для кого, окрім Алекса. Бо тільки він сперечався з людьми та доводив, що місця з'являються кожного дня о п'ятій 🤦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Про страницы я тоже ответила. 30 страниц это 2 разных документа у девушки как я поняла. У меня был аффидавит на 11 и письмо адвоката обобщающее абсолютно весь мой кейс со всеми документами, письмами, доходами, законодательными актами страниц на 15. Структурированный и организованный. Его очень легко было читать и понимать.
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    Я нікого не захищаю, я намагаюсь модерувати чат від флуду який ви розводите. Поки що я бачу «кілометри флуду» тут лише від вас.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    И вам не нужно описывать всю вашу жизнь, а только релевантную информацию, которая поможет офицеру понять вашу ситуацию. В письмо адвоката так же идут самые важные части из реферальных писем, например, подтверждающие аргументы адвоката. Таким образом офицеру не нужно читать полностью каждое письмо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Зайшов після робочого дня подивитись, подивився що слоти про... сьогодні) Та як так) о 9 ранку були?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Коли ми перший раз були на консультації у свого консультанта,він вислухав нас і потім сказав ,які документи треба підготувати. Я спочатку думала -та за тиждень все зроблю,але Канада,то не Україна і декілька тижнів я все збирала. Останнім консультант попросив написати мене нашу історію життя в скинути на пошту. Розповідь була в мене довга ..після ознайомлення,консультант передзвонив і сказав -Яна ,написано гарно,багато болю,АЛЕ,я попереджаю,що я скорочу і викладу все так ,як потрібно. Нещодавно,я отримала доступ до аккаунту ,там відображено тільки перелік поданих документів..багато папок..подивилася і думаю-тепер зрозуміло ,чому так довго розглядають..спробуй це все перевірити і перечитати ..а мій кейс один з багатьох..
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags