PR CUAET
-
-
Про страницы я тоже ответила. 30 страниц это 2 разных документа у девушки как я поняла. У меня был аффидавит на 11 и письмо адвоката обобщающее абсолютно весь мой кейс со всеми документами, письмами, доходами, законодательными актами страниц на 15. Структурированный и организованный. Его очень легко было читать и понимать.
-
И вам не нужно описывать всю вашу жизнь, а только релевантную информацию, которая поможет офицеру понять вашу ситуацию. В письмо адвоката так же идут самые важные части из реферальных писем, например, подтверждающие аргументы адвоката. Таким образом офицеру не нужно читать полностью каждое письмо.
-
Коли ми перший раз були на консультації у свого консультанта,він вислухав нас і потім сказав ,які документи треба підготувати. Я спочатку думала -та за тиждень все зроблю,але Канада,то не Україна і декілька тижнів я все збирала. Останнім консультант попросив написати мене нашу історію життя в скинути на пошту. Розповідь була в мене довга ..після ознайомлення,консультант передзвонив і сказав -Яна ,написано гарно,багато болю,АЛЕ,я попереджаю,що я скорочу і викладу все так ,як потрібно. Нещодавно,я отримала доступ до аккаунту ,там відображено тільки перелік поданих документів..багато папок..подивилася і думаю-тепер зрозуміло ,чому так довго розглядають..спробуй це все перевірити і перечитати ..а мій кейс один з багатьох..
-
Мені здається, що гуманітарна програма - це така особлива штука, що тут жодні додаткові документи/аргументи не будуть зайвими. Ми навіть додавали фото, як ми проводимо тут час. Фото, як займається дитина. Хоча ми від себе не писали нічого, абсолютно все писала адвокат з наших слів.
-
Дякую
-
Здравствуйте мы с Мариуполя письмо "война и мир"не писали ,вышла история 5 листов ,но адвокат много чего поменял и сделал большой акцент на ребёнка
-
3 роки з дня подачі
-
Адвокат молодець, бо по дитині якраз на сайті є підстави для виключення. Я про те і кажу, що якщо є підстави, то твір "Війна і мир" не потрібен.