PR CUAET
-
привіт всім:) подався на номінацію на початку грудня. Через неділю повернули гроші, коли відкрив заявку то була можливість знов оплатити. Статус заявкі submitted. Чи все добре? бо вже прошов місяць і нічого не чути
-
Ні, 17:00 по часі Едмонтону
-
Це в Торонто чи в інше?
-
Подскажите 7 по времени Торонто?
-
Дякую за відповідь. Нажаль Т4 «свіжі» ще не роздають.
-
JAL видає SINP, від роботодавця ще T4 можна надати на підтвердження стажу
-
це минулий працедавець зі штатів, там soft developer , job offer та пейстаби є старі від них тіки лист трохи кривий буде
-
Якщо закінчився близько 6 місяців тому, ви його тепер не можете зробити бо втратили і статус і право ресторації. Тепер єдиний легальний статус який ви можете отримати wt TRP - Temporary Resident Permit
-
Я словила сегодня в 7р.m в Торонто на 22 января.Заходила каждый день в течение недели.Слоты в Торонто в 7вечера примерно в течение 10сек…
-
Якщо по провінційниї, то Newfoundland (можна подаватися зарзу як знайдете роботу). Також Nova Scotia, якщо маєте подібний закордонний досвід. Manitoba - дуже легко але від 6ти місяців Alberta - ще легше, але переважно після 1 року (зіба що у вас свійжий ідентичний досвід закордоном)
-
У меня снова возник будоражущий меня вопрос😶🌫🥵🤯🤧...моя мама работала в охране (должность стрелок военизированной охраны). На данной должности она охраняла склады со взрывчаткой, которая предназначалась только для промышленных взрывных работ в шахтах и карьерах. Относится ли её деятельность к разделу, где необходимо указывать "Государственные должности" или достаточно того, что я указала это в "Личной истории"? Она там работала в 1996-1999 годах. Буду благодарна за информацию❤️
-
Поки ні, і в найближчому майбутньому також
-
Біля тижня
-
Перевірте хтось будь ласка, переживаю аби не сказали що я дала фейковий документ
-
Просіть в аеропорту ворк перміт. Навіть якщо не дадутьЮ до кінця березня ще можете податися на нього оналйн з середини Канади
-
Канада дала таки гражданство Карташовой..
-
Їдьте, висока ймовірність що все зроблять в аеропорту. І навіть якщо ні, то подасте оналйн (але швидше за все, дадуть)
-
На 12 березня
-
Воно то можна, але шанси мізерні що поставлять
-
В мене та сама, що і в старому. Рішення прийшло за 2,5 тижні. Можливо вони змінили підхід
12 Jan 2024, 17:45
763/466661
about a minute ago