PR CUAET
-
met any applicable requirement under the Income Tax Act to file a return of income in respect of three taxation years that are fully or partially within the five years immediately before the date of his or her application; laws-lois.justice.gc.ca/eng/acts/C-29/page-2.html#docCont
-
Я короткостроково замʼютила двух учасників чату які переходили на особистості і флудили. Це не треш, це модерація. Після мʼюту інші учасники хоч змогли нормально проговорити тему чату - Слоти у Консульство! Бо просто не видно було повідомлень по темі. Давайте так - якщо Алекс знову буде «тероризувати» чат, будь ласка тегніть мене і я замʼючу всіх учасників срачу. Я не маю жодних симпатій в цьому топіку, я з радістю віддам цей кейс іншому модератору, але я намагаюсь допомогти і роблю це судячи з того що бачу, а не з безпідставних звинувачень чи симпатій учасників. Дякую за ваше розуміння.
-
Мені для України. Здається з 11 січня 2024 там відбулись зміни. Але процедура апостилю напевне швидша, ніж весь процес через консульство?
-
Дякую! Я можу домовитись з минулими роботодавцем що саме має бути в листі, згідно вимог на сайті. Просто цікаво чи достатньо цього. Бо надати щось типу сліпів точно не можу 🤷🏻♀️
-
Не фантазуйте, я нікого дурнями не називала, я лише маю думку яка не співпадає з Вашою. Все, що я намагаюсь донести, це що твір який пишуть дех-то, це не документ з переліку необхідних, це лише їх сподівання, що це допоможе. Особливо якщо це не одна додаткова сторінка, а твори на 10-50 аркушів. Так довести намагаюсь на своєму досвіді і досвіді людей яких знаю, бо ніякої офіційної статистики чи інформації з цього приводу немає.
-
в нашей семье одна подача 23.11, вторая 30.11. По первой пришел запрос на биометрию, номер дела, и требование подписать у нотариуса IMM 0191. По второй - сегодня пришел запрос на IMM 0191
-
в мене додатково приходив реквест на банківськи платіжки від колишнього работодавця та налогові декларації за певні роки роботи на того работодавця.