PR CUAET
-
Тобто ви подалися зі старим паспортом, чи вже з новим?
-
Вітаю! Я шукаю "Employee of Record"/"Global payroll" компанію яка може підтримати з BC PNP программою. Чи може хтось співпрацював за такою? Трошки деталей - працюю віддалено на Українську компанію з представництвом в Європі і компанія готова використати якусь EOR/payroll компанію. Дякую за поради!
-
А їх треба було десь ще перекладати/ завіряти?
-
мабуть що так :)
-
Дуже вам дякую ❤️
-
Я це робила в минулому році,як зараз не знаю(((
-
Супер, дуже дякую за швидку відповідь
-
Жду. Подали 29.12.2023...но рассчитываю на конец февраля/начало марта
-
Ні, стем це не програма, а вибірка по нок.
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, в профілі express entry має бути вказаний STEM окремо, якщо я еліджибл? Бо по нок коду я точно проходжу, але мене трохи збентежило, що не пише, то так і треба?
-
Дякую
-
Я спочатку знімала обмебення а зараз продовжити хочу
-
Мы сейчас возвращаемся домой с Эдмонтона. Приятно удивило обслуживание. Работницы очень приятные, вежливые. У нас был один слот на детский паспорт и четыре ребенка) людей было мало,приняли три паспорта. Также работница сказала,что слоты нужно ловить со вторника по субботу в 4.00
-
Кто знает что означает фраза в трекере sponsor approval date?
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка ми отримали додатково запит заповнити форму Foreign Worker Recruitment Employer Registration Certificate Business Application, ми приїхали та працюємо по CUAET. Чи дійсно наш роботодавець повинен це заповнити?
-
я не знаю, єто дальние родственники. До биометрии вообще подключить не удалось, а как сейчас - не знаю
-
Спасибо большое!
-
Можливо вийде зловити щось
-
Дякую за інформацію)
-
Вам все правильно написали, на сайте есть четкий перечень родственников которые могут выступить спонсорами.
12 Jan 2024, 17:45
76492/453026
2 minutes ago