PR CUAET
-
Я спочатку знімала обмебення а зараз продовжити хочу
-
Мы сейчас возвращаемся домой с Эдмонтона. Приятно удивило обслуживание. Работницы очень приятные, вежливые. У нас был один слот на детский паспорт и четыре ребенка) людей было мало,приняли три паспорта. Также работница сказала,что слоты нужно ловить со вторника по субботу в 4.00
-
Кто знает что означает фраза в трекере sponsor approval date?
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка ми отримали додатково запит заповнити форму Foreign Worker Recruitment Employer Registration Certificate Business Application, ми приїхали та працюємо по CUAET. Чи дійсно наш роботодавець повинен це заповнити?
-
я не знаю, єто дальние родственники. До биометрии вообще подключить не удалось, а как сейчас - не знаю
-
Спасибо большое!
-
Можливо вийде зловити щось
-
Дякую за інформацію)
-
Вам все правильно написали, на сайте есть четкий перечень родственников которые могут выступить спонсорами.
-
Спасибо за реформацію! Присоединяюсь к вопросу- когда вы записывались?
-
Скажіть будь-ласка як вам вдалось впіймати слот? О котрій годині і в якому місяці? Я вже не один тиждень намагаюсь виловити слот з 4 до 6 і ніяк нажаль ((
-
Вітаю, можливо хтось з дописувачів мав подібний досвід або з консультантів. Мама і сестра - обидві громадянки Канади - померли якийсь час тому. В Канаді проживають племінники ( діти сестри, повнолітні), чоловік сестри. Вони громадяни Канади. Є в такій ситуації є можливість подати на ПР по возз’єднанню з родиною? Ми писали на інфолінію з таким запитанням, але відповідь прийшла - перейдіть по лінку і ознайомтесь. В лінку стандартна інформація для цієї програми.
-
На сайте пишет що документ виготовлено
-
я туда поставил дату, когда пришел stage 1 decision letter
-
Stage 1 или портал 1?
-
Parents, grandparents , other
-
Натиснув
-
Я це знаю, дякую. Цікавить власне - чи хтось мав такий досвід. І пробував подати документи. Про що описано в програмі, я знаю.
-
Друзей жены возможно можно будет, но работу жены к сожалению нельзя засчитать
-
stage 1. Я засабмитил одним из первых, правда без нотариально заверенной IMM 0191. Предполагаю, что многие считают что получение номера дела это и есть AOR. А когда мы подавались на PR, то номер дела мы получили сразу же, а AOR - намного-намного позже
12 Jan 2024, 17:45
76503/447054
2 minutes ago