PR CUAET
-
Да все верно. Я не то письмо выложил тоже такое пришло. И в нем указан номер аппликации. Т.е. то что я говорил что большинство получает номер аппликации с этим письмом. Но самое главное судя по сообщению чуть раньше перед портал 1 приходит письмо decision letter что означает eligibility completed. И это первый прогресс в чате. Или 2 аппликации в имитрекере
-
когда нам пришел AOR по EE CEC, он выглядел так:
-
Это слишком
-
Вітаю. Ситуація наступна: У дитини закінчився термін дії паспорта, відповідно віза до Канади також. Паспорт я продовжила у консульстві на 4 роки та зробила Visitor Record. Питання: 1. З дитиною влітку маю летіти в Україну. Віза потрібна нова чи можна продовжити стару на основі VisitorRec? 2. Візу краще клеїти у старий паспорт чи зробити новий і вже в новий прохати про вклейку? 3. Киньте пліз посилання (хто стикався) , куди писати та прохати про нову візу для дитини. Спасибі
-
Вибачте за тупі запитання,але може хтось мені пояснити будь ласка якщо я працювала на одній роботі по відкритому WP та моя робота підлягає для подачі на Express Entry,чи потрібно мені міняти мій відкритий WP на LMIA? Дякую дуже ❤️🔥