PR CUAET
-
Срок рассмотрения виз для українців вне Канады сейчас 498 дней по информации с официального сайта www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
Это средняя по больнице, в любом стриме я так понимаю есть средняя ЗП к определенному НОК
-
Нет единой ставки, кто то платит 17 кто то 16
-
аа а я думала, что наоборот, не должны меньше платить..
-
Достатньо закордонного. Дані Українського можете надати, але перекладати не треба його.
-
Змінити код компанії це не проблема, головне щоб це захотів роботодавець і дав завдання бухгалтеру.
-
К сожалению не на много лучше
-
Я маю сумніви що компанія в якій я працюю захоче заради мене одного змінювати реєстраційні данні, тим паче що цей код багато на що впливає
-
Може бути менше середньої, але не менше мінімальної для даного НОКу по провінції
-
Мне будет нужна, можете помочь?
-
NAICS змінити дуже легко, але це може зробити лише бухгалтер компанії
-
Після 31 березня, якщо не в'їдете віза буде просто туристичною, без WP
-
У меня и у жены есть визы, нету только у детей, мы же не можем разделить семью
-
Я так поняла квоты на 24 еще нет
-
Может вы 25 год имели в виду. 24 уже весь занят🤷🏼♀️😪
-
Наша компанія змінили заради однієї людини. Насправді це не складно, цей код в кінці року визначає бухгалтер за результатами роботи.
-
А не можна приїхати комусь одному, отримати ворк перміт, знайти фулл-тайм роботу? А потім же діти на основі ворк-перміту одного з батьків отримають візитор рекордс навіть після 31 березня. І дружина/чоловік (якщо їх чоловік/дружина працює фулл-тайм)
-
Також, якщо вам цікаво, то уряд Канади продовжив можливість для людей (будь-якого громадянства), які приїжджають до Канади до 28 лютого 2025 року, знайти роботодавця із LMIA і отримати закриті ворк перміти для роботи на ту компанію. Це не CUAET. Але якщо у вас ціль - переїхати до Канади.
-
Дякую за інформацію, спробую запитати
-
Но спасибо за идею
12 Jan 2024, 17:45
76768/434438
4 minutes ago