PR CUAET
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста кто-то работал как буккипер/аккаунтет или в целом в финансах и подался на пр Также интересует кто работал как ассистент стоматолога
-
Ну ви їх і так будете підтверджувати в ВЕС, а для вес робитимете запити в Україну в апостиль, там же можна і перекласти.
-
А яка у вас зп? Бо там мінімум пише, що 17$ має бути, наскільки я бачила, то всім мінімалку платять, тобто 15$
-
@OstapBosak @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @AnatkaShultz Yana @bohdana
-
А, ну да 🤦🏽♀️ то я вже побачила і запанікувала, бо в офіціантів завжди мінімалка Вдих/видих, треба розслабитися і дочекатися вже 1го березня 🤞🏽🤞🏽🤞🏽
-
@OstapBosak @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @AnatkaShultz Yana @bohdana
-
Там не вказаний мінімум. Там вказана середня зарплата по провінції по різних професіях
-
Я точно также жду ))стакан помогает ждать 😁
-
Так
-
Еще квоту не придумали сколько
-
Дякую. А він приходить окремим листом? Бо в мене після подачі прийшов UCI емейлом і Application number.(починається на Е) Не розумію чи має бути інший номер чи то вже біометрію чекати...
-
Сопьемся пока тот ПР получим
-
Так це воно і є, AOR. Іншого номеру не буде. В тому листі не було запиту на біометрію? Там внизу потрібен були файл pdf. Якщо ні, то треба чекати окремого листа на біометрію. Ви її оплатили одразу?
-
Доброго дня. Чи може хтось розповісти чи ткнути носом де це розписано який процес після прибуття (планую у березні) в аеропорт (планую Торонто) для отримання WP і допомоги з проживанням на перший час?
-
А який процес отримання в аеропорту? Є якесь спеціальне віконце ци офіцер?
-
Найважливіше - отримати ворк перміт у першому аеропорту. Дуже бажано (вже в кінцевому аеропорту)- сім-картку, щоб і на зв'язку бути, і той же Убер. Усі інші документи ви вже зможете отримати, коли будете в місті. Стосовно житла - раджу не розраховувати на нього. Особливо якщо ви не батько-одинак з маленькою дитиною або ж особа без інвалідності. За наявності безкоштовного житла вам його нададуть. Але малоймовірно, що воно буде для не найбільш уразливих категорій населення.
-
Как вы знаете, что в Волмарте есть heavy cleaner, и сколько sales associate получает
-
В мене чоловік працює у Волмарті
-
Я отримала UCI i Application number просто на пошту, не файлом. Біометрія оплачена, так. Запиту не було
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
76796/434463
43 minutes ago