PR CUAET
-
У вас по медицине какие-то вопросы были?
-
так правильно. у нас у дітей ід картки (паспорти) вийшли терміни. нічого також не вказували. Ostap Bosak також рекомендує не вказувати
-
Доброго вечора ! Моя мама давно мала візитор візу і приїжджала в гості , коли почалася війна на основі цієї візи їй видали Work record на рік бо в неї закінчувався паспорт . Зараз ми подали на продовження статусу але треба і віза щоб літати а Україну до тата бо він воєю. Чи треба отримувати новий Work record на нову візитор візу ? Дяккю
-
відповідь ні
-
дійсно у вас уже рекорд очікування. пишіть їм на вебформу. до речі відповідають досить швидко на запит (до 7 днів)
-
Привіт громадяни, чи можу я податися на Канадське громадянство с простроченим терміном дії заграничного паспорта?
-
якщо маєте український паспорт то вказуєте. свідоцтво про нар ні. можна взагалі нічого не вказувати
-
Подскажите пожалуйста , если был в литве на протяжении девяти месяцев , но выезжал в Польшу, и прерывались те пол года пребывания в стране . Но доказать что я выезжал не смогу . Подскажите все равно нужно справка о не судимости с Литвы ?
-
Підкажіть, будь ласка, а навіщо ці документи, якщо їх не має у переліку і вони не вимагаються?
-
Але я можу і помилятись 🤷♀️, тож краще щоб @OstapBosak підтвердив
-
Мені здається, що ні, оскільки в інструкції зазначено: A national identity document is an identity card with a photo which is issued by a government or official authority, and can be used as identification inside the country that issued it. It may also be known as "ID," "ID card," "identity card," "citizen card" or "passport card."
-
Доброго дня! Вже після подання заявки на AOS роботодавець підвищив мою погодинну зарплату, позицію та колишні обов'язки залишилися такими ж. Заявка у статусі submitted. Чи потрібно робити оновлення заявки відповідно до нової зарплати? (У т.ч. Employment letter, підвантажувати останній pay stub з новою ЗП)