PR CUAET
-
Та то не относится к eligibility просто список с медианой зарплаты. В начале марта будет ясно, да и там лимит будет. Может номинаций 700 на Альберту выделят
-
щось мене трохи бентежить цей список.. надіялась побачили щось, що відноситься до housekeeping/cleaning supervisor так як це hospitality але такого немає, і як і на що тепер подаватися..
-
У вас муж работает, а не вы. Поэтому ваша информация не совсем точная. А я там работаю и знаю наверное больше. Sales associate из всех самая лёгкая работа поэтому и з/п у них 15 в час в первый год, у клинеров на доллар больше. Научитесь верить тому что вам пишут
-
Точно не мій колега. 100%
-
Возможно этот человек ваш сосед, или что еще хуже — коллега 😁
-
Може, в нього Канада десь на іншому континенті? 🤔
-
Не панікуйте поки. Офіційної інформації ж іще нема)
-
Он в Канаде
-
Боже, як все запущено. Річної зарплати, як на те пішло, взагалі в Канаді нема. Є погодинна, або ж ставка, яка виплачується кожні 2 тижні, або ж щотижня. Або інші варіанти . Є просто розрахунок, скільки виходить за рік. Фулл-тайм роботи у Волмарті теж вистачає. В мене чоловік працює фулл-тайм. Я вже дійсно починаю сумніватися, що ви в Канаді.
-
Подайте в суд на клінера. Бо поділився інформацією. Ви справді думаєте, що нема людей, які про свої зарплати розказують?
-
Если на то пошло, то там запрещено рассказывать о зарплате и как мог клинер поделиться инфой о своей з/п
-
Гені сумно просто))
-
Гена и тут бан хочет
-
Ну, я бачу payslip мого чоловіка, і там не 15. Але ні, то несправжні пейсліпи, і я маю вірити якомусь Генадію, бо він там десь працює парт-тайм, а я сама особисто не працюю))
-
Потому что я в секьюрити работаю и когда делаю investigation то у меня вся документация, но я даже не могу разглашать это
-
Та он уже год в Канаде, пора бы
-
Даже в айти могут точную сумму внутри команды не говорить. Только ориентировочную вилку
-
В идеале с коллегами не делятся зарплатами в открытую.
-
Гена приїхав у Канаду, а просто ще не розібрався))
-
Так звідки тоді вам відомі зарплати, якщо про них не можна говорити, і треба ховати пейстаби?
12 Jan 2024, 17:45
Post 76841 of 402607
2 minutes ago