PR CUAET
-
Добрый день. Я не консультант, поэтому дальше моё любительское мнение: Если он приехал по CUAET и не имеет статуса PR то ребенок сюда может приехать только по туристической визе. Поговаривают, что если успеть всё сделать и прилететь до 31 марта то ребенок получить work permit / study permit, но это без гарантии вроде бы.
-
сообщение на прилинкованный аккаунт IRCC GCKey
-
Спасибо за информацию
-
Саме під цю програму ваш знайомий не попадає, бо дійсно треба були ПР/громадянином. Я знаю що чоловік/дружина людини з ВП можуть отримувати опен ВП на підставі шлюбу. А діти - відповідно стаді перміт. Але ось чи можна отримати 17 річному сину ВП на основі батьківського - чесно не знаю. Спробуйте запитати в групі «продовження ворк перміту» чи «загальний», може хтось підкаже.
-
Gckey проблема техническая , у всех так сейчас? Или только у меня. Не могу зайти
-
Вітаю, друзі Handyman position підходить під In-demand position? Ось основні job descriptions • Performs minor electrical work (replacing light switches, light fixtures, smoke detectors, etc.) • Performs plumbing repairs and maintenance (replacing toilets, faucets, etc.) • Performs general repairs and maintenance (painting, drywall repairs, door adjustments/repairs, flooring installation/repairs, tile and grout installation/repairs, etc.) Дякую
-
Мне кажется они открывают в разное время специально, чтобы продавать информацию и так вот зарабатывать.
-
Привіт всім, а якщо немає ні приписного ні воєнного?
-
Gckey проблема техническая , у всех так сейчас? Или только у меня. Не могу зайти
-
Там де залежить викладення слотів від живої людини є спокуси
-
Якщо б знали то посадили б людину вже