PR CUAET
-
Добрий день, можливо хтось знає тато приїхав в гості на пару тижнів і захворів, якщо відкрити охіп чи буде тяжко його потім закрити і чи взагалі треба його закривати?
-
Добрий день, можливо хтось знає тато приїхав в гості на пару тижнів і захворів, якщо відкрити охіп чи буде тяжко його потім закрити і чи взагалі треба його закривати?
-
Добрий день всім , важлива інформація для тих хто планує в Канаду . До мене прилетів друг , получив ворк перміт в я Торонто ( летів в Вінніпег ) , його вже чекали на роботі , пішов на співбесіду , дивляться документи , а там написано що може працювати тільки в Онтаріо , на роботу не можуть взяти ,. Офіцер чи програма зробила помилку , тепер чекаємо коли виправлять . В ворк перміті має бути написано Що може працювати по всій Канаді . Будьте уважні читайте все обовʼязково на місці .
-
Никого этот риск не останавливает, каждый день коррупционный скандал в Украине. Но то такое, поймать бы слот, каждый день в разное время или вообще нет
-
Понял, благодарю!
-
Только что в консульстве Оттавском сказали, что слоты появляются каждый день по Киеву в 00:00
-
Якщо ваш батько не має намірів приїжджати потім ще раз - то можете і відкрити. Тільки треба збрехати що ваш батько має намір жити в Онтаріо мінімум пів року. А ось якщо після цього через рік приїхати- я не знаю які санкції можуть бути і чи є вони взагалі