PR CUAET
-
а нічого, що я вже цей ваш скрін в своєму питанні сама це вже цитувала та дала на це посилання, бо на цієї сторінки нема нічого про зарахування періоду з TPV? t.me/prcuaet/25740/44553 Я ж там і запитала - дайте посилання саме туди, де це є. На що ви мені мої ж цитати шлете? Ви моє питання уважно прочли?
-
ну ви ж кинулися роз'яснювати. Ну так треба йти до кінця - бо тоді ви зря марнували час. Яка у вас була проблема дати ось це посилання? eservices.cic.gc.ca/rescalc/resCalcStartNew.do?&lang=en Не висилайте якісь скріни - тільки посилання на офіційний сайт. Бо ніяки скріни не звісно чого - не мають сенсу перед читанням офіційного сайту самостійно
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, у всіх також сайт на "технічному ремонті", чи тільки я така везуча🥺🧐?
-
Дякую за відповідь!
-
А вас гугл забанил? Мрак... уже разжевали все, а Вы все возмущены
-
Ну а вы читать тогда не умеете. Всего хорошего вам!
-
Если кратко, как для Вас, нет Вам надо прожить с ПР ещё 730 дней чтоб подать на гражданство
-
я зрозуміла - давати посилання на цитати ви не вмієте.
-
Проходите по своей же ссылке, внимательно читаете вот этот пункт. Вам его выше уже заскринили.
-
Була. Точно так само. Прийшломь ввести номер дружини а після реєстрації поміняв інформацію в настройках
-
нема. Видиліть , що є, та натисните - посилання на цитату
-
Ну так по ней пройдите и прочитайте. Там все есть!
-
це ж моє посилання. t.me/prcuaet/25740/44553
-
То вам зачтется 365 дней
-
2:1 но не более года. На оф.сайте все написано, почитайте
-
так якщо я прожила під TRV вже 3 роки перед отриманням PR?
-
Это то, что вы скинули. Держите ссылку и не нервничайте 😉 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-citizenship/become-canadian-citizen/eligibility.html
-
Доброго вечора. Хто має досвід отримання довідки про несудимість з Бельгії, поділіться будь ласка. В інтернеті не знайшов. На сайті Бельгійського посольства та сайті МВС Бельгії інформація неоднозначна, важко розібратись.
-
Так по правилам 1095 дней. Как можно подать на Гражданство сразу? Странный вопрос. Вам выдаст not eligible когда будете опросник проходить
-
це що? це офіційний сайт ? не треба мені скринів. Дайте посилання на офіційний сайт
12 Jan 2024, 17:45
7714/439032
3 minutes ago