PR CUAET
-
Вам ще після aor нічого не приходило? Бо мене трошки раніше відібрали (до стему) я залила все 2 міс тосу і глухо, вже хвилююсь(((
-
Щомісяця ви не отримуєте пейстаби із зазначеним окладом? Отримуєте раз на рік усю суму?
-
Підкажіть будь ласка, як з Польщі замовляли і скільки часу чекали
-
Ні, в мене в контракті тільки річна сума. Іншого нема
-
Вітаю!!!🌷
-
Та ну нє, все буде добре, не нервуйтеся. В мене тільки 2 міс після aor :)
-
Але ніде не сказано, що вони зупиняють видавати номінації. Там же і написано, що подані заявки до 15 лютого будуть надалі роздивлятисб
-
Отже, є фіксована бі-віклі зарплата. Аби її не було, могли би просто потім заплатити одразу за рік роботи. Але ж так не роблять в Канаді
-
Досліджуйте скільки вам треба французької, чи канадський коледж чи переїзд. Чекати поки бал впаде - точно не стратегія.
-
бо її розбили на 26 виплат і все
-
В мене теж кількість годин різна, а фіксована ставка одна. Обговорювалася річна зарплата і вона вказана у договорі. Але при цьому у кожному пейстабі є одна й та ж фіксована бі-віклі ставка
-
може було б краще якби я не натупашила з ПОФ)) а може ні, хто зна хоча поки не відомо що то за десіжн, цікаво чи бувають після цього відмови
-
У мене сказана річна сума і далі тільки paid in accordance with the employer's payroll policies
-
Тобто 3 міс до final decision:)
-
Ось, у вас є бі-віклі. Я й кажу, що ні в кого нема, щоб лише річна зазначалася
-
Почему два?
-
В .pdf digitally signed і все має бути ок
-
Ви ускладнюєте. По суті це те саме. Коли на погодинну і не гарантують годин то рахують за годину. Коли робочий день фіксовано- то буде річна ставка. Це як метри і сантиметри
-
Подскажите пожалуйста, референс леттер должен быть в бумажном виде или достаточно имейла от HR или непосредственного руководителя?
-
Ну але швидше буде, чекаймо, в мене 3 депенданти на шиї, чоловік та діти😁 поки всі доки зібрала
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago