PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста, референс леттер должен быть в бумажном виде или достаточно имейла от HR или непосредственного руководителя?
-
Ну але швидше буде, чекаймо, в мене 3 депенданти на шиї, чоловік та діти😁 поки всі доки зібрала
-
І якщо пропрацювали менше року і звільнилися, усю річну зарплату не отримуєте.
-
І не допомогло поки :)
-
З фіксованою сумою
-
Привіт Шукаю нотаріуса, потрібно подати заяву на отримання довідки про несудимість з Німеччини Дякую!
-
Ого то ви раніше все відправили та аор отримали, ніж я , ото я чухалась))) ви молодець!
-
При цьому ви отримуєте два рази (або більше) на місяць зарплату, а не раз на рік
-
Його не треба закривати. Це страховка, яка діє на території Канади. Нема вас в Канаді - нема і покриття.
-
Всем здравствуйте. Такой вопрос. Я в Калгари. Отправила заявку в Эдмонтон 7 недель назад. До сих пор тишина. Могу ли я отправить в другой город повторно? Дозвониться /дописаться в Эдмонтон не получается уже 2 недели как😞 такое ощущение что мои доки затерялись где-то
-
Ні, тихо, 19 грудня AOR і нічого
-
Погодинна вказується, коли може бути менше годин ніж 40 чи 38. А так річну розбивають на квлькість тижнів у році в все.
-
так
-
Я понял. То есть предложить типа делайте мне документы на PR а после получения я у вас например год отработаю не прокатит?
-
Пункт 4
-
Доброго дня . Цікавить справка про несудимісь з Польщі . Чи можуть друзі ,які проживають в Польщі взяти справу про не судимість і переслати поштою в Канаду . Дякую.
-
toronto.mfa.gov.ua/consulate/5241-book-an-appointment
-
Радше як кредит із equal monthly payment. Обговорюється загальна сума кредиту і одночасно людина отримує інформацію про суму фіксованого щомісячного платежу
-
Вот инструкция как получить для иностранца
-
edmonton.mfa.gov.ua/en/consular-services/police-clearence-certificate-ukraine
12 Jan 2024, 17:45
77264/429485
4 minutes ago