PR CUAET
-
Погодинна вказується, коли може бути менше годин ніж 40 чи 38. А так річну розбивають на квлькість тижнів у році в все.
-
Доброго дня . Цікавить справка про несудимісь з Польщі . Чи можуть друзі ,які проживають в Польщі взяти справу про не судимість і переслати поштою в Канаду . Дякую.
-
Наш імміграційний консультант надала інструкції. Я їх показала на пошті. Там допомогли все оплатити, заповнити. Ми все вклали та сфотографували трекер номери. Далі питання часу... Від моменту відправки до отримання пройшло дещо більше місяця 15 січня - 21 лютого.
-
Вы так делали ?
-
Я отправила 22 января одним конвертом мужа документы (иностранец) и свои, буквально на той неделе они написали мне что моя справка готова а мужу они сделать не могут потому что он не гражданин Украины, после нескольких минут выяснений кто кому что должен, написали что ладно уж отправят в МВД Украины запрос но не уверены что это подойдет для ПР, я им написала что - То есть даже не начав процесс уже написали мне отказ? После этого пришло сообщение - Мы сделаем ему справку о несудимости но тол ко за время что он был в Украине.
-
Були сьогодні в консульстві в Едмонтоні. З 9 ранку до 10 ранку було всього 4 людини. Двоє з яких продовжували паспорт, один мав запис на 10:40 на виготовлення нового, він чекав з 9 ранку, хоча нікого не було, йому сказали, що приймуть в 10:40, одна людина забирала паспорт. Без запису на виготовлення паспорту документи не приймають. Я говорила, що можу чекати два дні, можливо хтось не явиться, бо приїхала за 1000 км. Відповідь була - Ні, без запису не приймаємо. Поставили печатки, що продовжено, але з першого разу не змогли написати дати правильно на тій печатці та ще й ручка гелева у них потекла на сторінку паспорта, вони перечеркнули ту невдалу печатку і поставили нову. І так у двох паспортах - перекреслені печатки. Відношення консула строге і не дружелюбне. Щось запитати лишній раз не має бажання.
-
2000/ 240 = 8 місяців очікування. Ок я можу почекати 8 але хочу 100% подовжити паспорт. В чому проблема не по можу зрозуміти, чому важко дати з хер(Єчерги) всім свою дату в порядку черги????
-
Дякую з цим розібрався
-
Так, але він був без посмішки.
-
У меня final decision 23января(кажется) . Никакого письма после не приходило. Надо звонить по поводу portal 1? Это важно чтобы его прислали? И ещё , в треке вижу номер и дату copr, в аккаунте ircc вообще ничего не меняется- даже back ground Chek не пройден, а в треке completed. Що робити?))) Дзвонити?