PR CUAET
-
Були сьогодні в консульстві в Едмонтоні. З 9 ранку до 10 ранку було всього 4 людини. Двоє з яких продовжували паспорт, один мав запис на 10:40 на виготовлення нового, він чекав з 9 ранку, хоча нікого не було, йому сказали, що приймуть в 10:40, одна людина забирала паспорт. Без запису на виготовлення паспорту документи не приймають. Я говорила, що можу чекати два дні, можливо хтось не явиться, бо приїхала за 1000 км. Відповідь була - Ні, без запису не приймаємо. Поставили печатки, що продовжено, але з першого разу не змогли написати дати правильно на тій печатці та ще й ручка гелева у них потекла на сторінку паспорта, вони перечеркнули ту невдалу печатку і поставили нову. І так у двох паспортах - перекреслені печатки. Відношення консула строге і не дружелюбне. Щось запитати лишній раз не має бажання.
-
2000/ 240 = 8 місяців очікування. Ок я можу почекати 8 але хочу 100% подовжити паспорт. В чому проблема не по можу зрозуміти, чому важко дати з хер(Єчерги) всім свою дату в порядку черги????
-
Дякую з цим розібрався
-
Так, але він був без посмішки.
-
У меня final decision 23января(кажется) . Никакого письма после не приходило. Надо звонить по поводу portal 1? Это важно чтобы его прислали? И ещё , в треке вижу номер и дату copr, в аккаунте ircc вообще ничего не меняется- даже back ground Chek не пройден, а в треке completed. Що робити?))) Дзвонити?
-
Тепер слотів взагалі не буде
-
Номер копр, то вже ваш номер документу ПР, вітаю. Так, важно отримати Портал 1 та Портал 2. Це ваше підтвердження що ви на території Канади та готові до отримання статусу перманентного жителя. Подзвоніть в їхній кол-центр та спитайте чи не відправляли вони вам Портал 1?
-
Дякую за відповідь.Ви мене заспокоїли.А то я вже хвилюватись почала.Вже місяць ,як виготовлені паспорти,а мені їх не відправляють.
-
Я думаю никто не будет вам делать паспорт . В консульстве вздохнуть не где , не говоря уже про то что б оформлять людям без записи на взрослый , по детской . На взрослую запись выделено больше времени , а так , развернут и все.
-
-
А написали вам на емайл чи лист на пошту? Бо зі мною взагалі не контактують
-
Так.Це консул