PR CUAET
-
Значит вам повезло. Ответ от консула ( на детский слот должен быть ребенок )
-
Одне
-
Так
-
Верхнє справа. Так відмічала і вже отримувала вп без обмежень. Так же й було в купі відео ще в 22-23 році
-
З моменту оплати минуло 2 тижні
-
Без Портал 1 та 2 ви не отримаєте ПР, так что завершіть обов'язково цей процес. Це останні кроки до отримання карточок.
-
Формат выдаёт ошибку если выбираешь только один пункт. Нужно выбрать два и четырёх: 1. Apply for a work permit with the same employer, 2. restore my status as a worker, 3. apply for a work permit for the first time or with a new employer 4. get e new temporary resident permit(for inadmissible applicants only) Мне кажется надо выбрать 2 и 4 , но там вот это inadmissible и непонятно то это или нет. Есть ли кто-то кто заполнял эту форму IMM 5710 для продления WP?
-
То я думаю може якщо вони відмовляються робити іноземцям, може це навіть легше для нас? Чи ви чули про відмови у ПР якщо немає цієї довідки?
-
Все верно понял , у них был такой случай и потом их оштрафовали. Это точная информация.
-
Маю аналогічну ситуацію. Читав тут, у чаті, що можливо податися на продовження візітор рекордс для дитини після продовження її паспорта у будь-який час, на основі наявності дійсних ворк пермитів батьків. Але не впевнений на 100% Шукаю підтвердження цього наразі.
-
Я також відправила все 22 січня для чоловіка- іноземця, дзвонила в IRCC питала чи можна продовжити дедлайн на подачу цієї довідки - сказали що можна, а якщо є доказ що не можете отримати довідку, то можна прикріпити доказ про відсутність її і все