PR CUAET
-
Сегодня была в консульстве, и переспросила. Людям с очереди консул не отвечал на вопросы , только тем у кого есть запись
-
В трекинге- да, в описании моей аппликации- нет.
-
Tori Можете поділитись сайтом, будь ласка?
-
І вона видається англійською і ви її подали на ПР і все підійшло?
-
Вітаю! Плануємо подаватись на Alberta Accelerated Tech Pathway. До цього готувались на АОР. За калькулятором моїх балів попередньо вистачає. Чи обов'язково робити евалюацію освіти чоловіка та йому здавати англійську? Бо там небагато балів буде, суттєво на ситуацію не вплинуть. Хочеться зекономити час та гроші.
-
Теоретично ні, не мають. У вас бекграунд чек завершений вже?
-
На сайті є відповіді на всі ваші питання. www.gov.pl/web/gov/uzyskaj-zaswiadczenie-z-krajowego-rejestru-karnego Моя племінничка в Польщі оплатила 30 злотих (за що і кому, всі реквізити та інструкції вказані на сайті). Переслала мені квитанцію про оплату, я її роздрукувала. Заповнила та роздрукувала бланк-заяву (є на сайті). На пошті купила конверт з трек номером, вклала заяву та квитанцію і відправила за вказаною адресою, сфотографувавши трек номер. Далі питання часу... Від моменту відправки до отримання пройшло дещо більше місяця 15 січня - 21 лютого.
-
Це навіть без посередництва консульства чи як
-
А як це зробити через МВС?
-
А ви продовжували дедлайн? Вам де також мабуть що дали 60 днів на це
-
Це не має значення. Ми там в формі взагалі замість роботодавця вказуємо Ukraine 2022 і показуємо, що є ворк перміт. Подивіться відео-інструкцію, щоб не зробити помилок при заповненні.
-
Але якщо він не громадянин України хіба він може мати дію?