PR CUAET
-
распечатали, пошли в notary pro, подписали, отсканировали, послали через web form
-
Доброго дня!Може хтось мені допоможе з моїм питанням,дзвоню в консульство ніхто не відповідає.Моя мама хоче їхати в Канаду в неї віза до липня 2024 року тому що паспорт до цієї дати,тобто залишилось 5 місяців.Вона хоче прилетіти до 31 березня і тут вже зробити новий паспорт .Таке питання -вона може летіти її пустять на літак,тому що паспорт менше ніж 6місяців ,по правилам потрібно щоб паспорт був не менше 6 місяців?Кажуть ,що для українців виняток можна летіти,але точно ніхто не знає
-
Ясно спасибо
-
Так у більшості
-
Робіть у Європі чи в Україні новий паспорт, а в Канаді вже подасть на продовження. В Канаді важко зловити місце вільне на виготовлення паспортів
-
Нет , в owp по куает ставят провинцию редко
-
Є гілка в чаті по Скскічевану.
-
Так можна ( чекаємо вже два тижні ) , але це займає час , особливо коли на роботі держать місце .
-
1-888-242-2100
-
Якщо у вас немає фінального рішення то Портал 1 100% не пришлють
-
Як і де ви знайшли, який саме офіс займається справою? Підкажіть, будь ласка, ніде не можу знайти
-
Ні, не треба. SIN то більше для нарахування заробітної плати, налоги і тд.
-
Підкажіть, будь ласка, по якому номеру дзвонили? І ще - чи дзвонили щодо Портал 1? Бо у нас в трекері є номер CORP, а на порталі досі немає final decision і стоїть in progress