PR CUAET
-
Яких свят?
-
Я не просила, але в service.canada нам видали сін для 11 річної. Наскільки я знаю він потрібен, якщо відкривати рахунки для подальшої освіти і тд.
-
У листі внизу
-
аплікацію потрібно приєднати.
-
У мене теж ЕЕ ПНП..
-
Всі дзвонять на один номер - 1-888-242-2100
-
Подскажите, после AIP нужно медкомиссию ещё раз проходить?
-
Підкажіть, будь ласка, куди дзвонили? Який саме номер? У мене в трекері номер CORP більше місяця, і немає досі Портал 1
-
ви вже тут сховалися. натискаєте add (link) your application...
-
Ми з вами за компанію, тільки на тиждень раніше отримали eCopr. Жодної карти ще не прийшло. Дзвонила їм, просила розібратись, бо вже час очікування перевищив процесінг тайм. То відповіли, що після свят у них заминка 🫣
-
Який у вас стрім? У мене ЕЕ ПНП, ніде нема зазначення офісу. Мабуть то для нон ЕЕ інша процедура
-
Вроде бы да. Я по крайней мере не видела другой инфы.Есть посольство в Оттаве, но они отправят вроде ее из посольства в консульство, а так вы сократите срок
-
Ми ходили особисто отримувати для себе, але вони видали ще й дитині.
-
найкращий варіант- по номеру паспорту. також врахуйте що з першого разу може не приєднати. потрібно кілька спроб
-
Добрый день . Вот и список профессий по новой программе на 1 марта
-
Когда заполняешь заявку уже на апостиль.юа то там имя фамилию как в загране или українською?
-
Її пустять. Але обов'язково замовте паспорт там, де вона знаходиться. Бо в Канаді це нереально зараз.
-
Через LegalAid - бесплатно
-
Ну вот отлично значит и туда еще можно
-
На днях отвозили анкеты на справки о несудимости в консульство Оттавы. Мне - со справкой из Дии забирать через 10 дней. Мужу - без такой справки (т.е. они сами будут запрашивать сведения) срок ожидания 3 месяца(( По почте заявки тоже принимают.
12 Jan 2024, 17:45
77488/390829
3 minutes ago