PR CUAET
-
Нет, только проверила все локации 🤷♀️
-
Беруть. То роботодавець не хоче розбиратися і вникати , що так можна
-
Никто
-
Дякую
-
Якщо ваша мама в Україні, то краще зробити новий паспорт. Через ПС «Документ» паспорт можна отримати за тиждень (терміновий). В Канаді важко впіймати слоти на виготовлення нового, хаба що продовжити печаткою за 2 міс до закінчення. Маючи новий паспорт і ворк перміт, вона зможе податися на візу з середини Канади.
-
Люди добрі😊 Підкажіть плз що робити якщо фото завантажили не в png або jpeg аплікацію вже відправили
-
У меня форма не выдала никаких ошибок - в двух формах моей и сына выбраны по одному. У меня тот же самый работодатель, а у сына - первая подача. Пункт с restore выбирать должны те, у кого дата окончания действующего воркпермита уже закончилась ранее текущей даты. Это Восстановление статуса. Поэтому я и спросила про воркпермит - он у вас закончился?
-
Ну тоді робіть як сказав консультант 🤷♀️
-
Якщо вони в заяві на візу вказували, що зобов'язуються пройти медогляд протягом 90 днів із дати прибуття (а вони це вказували, інакше заявку би не пропустило), то, звісно, медогляд треба пройти. Інакше ж буде порушення міграційних правил і даних зобов'язань. Невідомо, як воно відобразиться в майбутньому. Але є певні винятки - в людей, які їдуть з певних країн цього не вимагається. Хай дивляться, що в них буде вказано у ворк пермітах (у більшості стоїть примітка, що треба пройти медогляд протягом 90 днів)
-
Не розумію чому? мій консультант сказала - надсилайте те що просять. В мене лише було питання, в який час візи тимчасового статусу анулюються, а нові візи запрацюють, і скільки часу це може зайняти - ніби тут конфа саме про ці питання
-
В мене також таке було - я тому кожен раз виходжу на головну сторінку, потім пускає з 1го разу
-
То навіщо мені 100% консультація?
-
Є очевидці, які на цьому тижні були в консульстві в Едмонтоні? Вони там прийом ведуть взагалі?
-
Так і є.