PR CUAET
-
У меня форма не выдала никаких ошибок - в двух формах моей и сына выбраны по одному. У меня тот же самый работодатель, а у сына - первая подача. Пункт с restore выбирать должны те, у кого дата окончания действующего воркпермита уже закончилась ранее текущей даты. Это Восстановление статуса. Поэтому я и спросила про воркпермит - он у вас закончился?
-
Ну тоді робіть як сказав консультант 🤷♀️
-
Якщо вони в заяві на візу вказували, що зобов'язуються пройти медогляд протягом 90 днів із дати прибуття (а вони це вказували, інакше заявку би не пропустило), то, звісно, медогляд треба пройти. Інакше ж буде порушення міграційних правил і даних зобов'язань. Невідомо, як воно відобразиться в майбутньому. Але є певні винятки - в людей, які їдуть з певних країн цього не вимагається. Хай дивляться, що в них буде вказано у ворк пермітах (у більшості стоїть примітка, що треба пройти медогляд протягом 90 днів)
-
Не розумію чому? мій консультант сказала - надсилайте те що просять. В мене лише було питання, в який час візи тимчасового статусу анулюються, а нові візи запрацюють, і скільки часу це може зайняти - ніби тут конфа саме про ці питання
-
В мене також таке було - я тому кожен раз виходжу на головну сторінку, потім пускає з 1го разу
-
То навіщо мені 100% консультація?
-
Є очевидці, які на цьому тижні були в консульстві в Едмонтоні? Вони там прийом ведуть взагалі?
-
Так і є.
-
Мені здається, що досить нормально все розяснено - тепер мені все зрозуміло
-
У вас у шапці групи є таке "Якщо ви за кордоном, вам прийде запит надати паспорт (такий самий як приходить при подачі на візу чи CUAET). Паспорт надсилається в найближчий VAC (Visa Application Center, VFS Global). Ваш паспорт повернуть з іміграційною візою. Ця віза зазвичай дійсна пів року. З цією візою потрібно прилетіти (прибути) в Канаду, і на кордоні вам видадуть COPR - вітаю, ви PR!"
-
В Калгарі в чоловіка на роботу брали українців з поміткою Онтаріо . Бухгалтер зробила великі очі і питала, чому так? Потім все зʼясувала і все добре . Люди працюють вже рік
-
Дякую за підтримку, поскаржилася трохи. Готуюся далі
-
Хороший консультант має дати Вам відповідь на Ваше питання коли анулюється старі і коли запрацюють нові.
-
Отак, читання В1, аудіюв С1) Я перекладач, можу перекласти гавіть технічні тексти, а співставити із запитаннями. Це для мене як текст на IQ)
-
Ні , наш роботодавець якраз знає що це , бо вже заплатили штраф.