PR CUAET
-
Вы уже подали EOI?
-
Спасибо
-
Для Манитобы такое партнёрство должно быть минимум один год, и вы должны будете это доказать. Конкретного списка нет, но можно посмотреть для федерального уровня там есть документы которые нужны будут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/non-economic-classes/family-class-determining-spouse/assessing-relationship.html
-
Надо еще язык сдать
-
Не потрібно, але 50 балів не буде :)
-
Пока почитаем что надо, пока поймем чего не хватает, пока в носу поковыряем да затылок почешем
-
Та я думаю прям первого будут считаные человеки заполнять
-
Я готовлю все бумажки на первое число, буду вступать в страшные бои на заполнение 😁
-
Підкажіть також, канадського родича свідоцтва про народження вказувати в загальному відділі(Birth Certificates) чи якось інше дякую
-
Якщо знайдете достовірну інформацію, прошу написати. Я також ще буду шукати по всіх можливих джерелах.
-
Завтра хтось напише в 8:32 що буде 3 дитячих
-
не потребує
-
Доброго вечора, підкажіть хто як вказував оригінал та переклад документа разом чи по окремо?
-
Це знущання !!!Цілий день Едмонтон немає !!!
-
Може в анкеті не ту галочку вверху сторінки поставили?
-
ключеве слово ресторейшн форм. Ви не на те подаєтеся. Вам треба продовжувати а не відновлювати статус
-
Сейчас затрат на это никаких нет, но периодически нужно обследоваться
-
Від кума
-
Рак в анамнезе. В стадиии ремиссии. О котором нас никто не спрашивал 🤷♀️ теперь не можем понять что с этим делать дальше
-
доброго дня, в залежності від професії чи потрібно мати мінімальну ставку по ній для того щоб не було проблем при подачі? чи потребують підтвердження освіти якщо професія її зазвичай вимагає?
12 Jan 2024, 17:45
77721/433085
5 minutes ago