PR CUAET
-
Надо еще язык сдать
-
Не потрібно, але 50 балів не буде :)
-
Пока почитаем что надо, пока поймем чего не хватает, пока в носу поковыряем да затылок почешем
-
Та я думаю прям первого будут считаные человеки заполнять
-
Я готовлю все бумажки на первое число, буду вступать в страшные бои на заполнение 😁
-
Підкажіть також, канадського родича свідоцтва про народження вказувати в загальному відділі(Birth Certificates) чи якось інше дякую
-
Якщо знайдете достовірну інформацію, прошу написати. Я також ще буду шукати по всіх можливих джерелах.
-
Завтра хтось напише в 8:32 що буде 3 дитячих
-
не потребує
-
Доброго вечора, підкажіть хто як вказував оригінал та переклад документа разом чи по окремо?
-
Це знущання !!!Цілий день Едмонтон немає !!!
-
Може в анкеті не ту галочку вверху сторінки поставили?
-
ключеве слово ресторейшн форм. Ви не на те подаєтеся. Вам треба продовжувати а не відновлювати статус
-
Сейчас затрат на это никаких нет, но периодически нужно обследоваться
-
Від кума
-
Рак в анамнезе. В стадиии ремиссии. О котором нас никто не спрашивал 🤷♀️ теперь не можем понять что с этим делать дальше
-
доброго дня, в залежності від професії чи потрібно мати мінімальну ставку по ній для того щоб не було проблем при подачі? чи потребують підтвердження освіти якщо професія її зазвичай вимагає?
-
Вас в заявці на ПР це питають
-
Є два типи medical inadmissibility Danger to public - наприклад може бути активна фаза туберкульозу. Колись давно був СНІД, зараз вже ні/ Але якогос точного публічного списку я не зустрічав Excessive demand - якщо витрати на ваше лікування які будуть лягати на мед систему більші ніж 107 тис на 5 років (сума плаває і змінюється з часом)
-
То інфа від куми?
12 Jan 2024, 17:45
77724/444582
4 minutes ago