PR CUAET
-
Это вы мне?)
-
open.alberta.ca/dataset/61843e6c-f254-4c93-81b2-36d8f03e6a31/resource/cc42eb20-2458-444e-bb2c-96b7625c2c2a/download/jet-alberta-short-term-employment-forecast-stef-2023-2025.pdf
-
Дякую
-
Та якщо складно у двух трьох словах ,як конистуватися
-
Будь ласка скиньте хтось посилання на трекер по якому можна відстежувати свої заявки
-
Доброго вечора, в кого є досвід довідки з Ізраїля, напишіть в лічку будь ласка. Дякую
-
Это я писала в ответ о том, что в «два предложения» каждый кейс не уложишь. И с тем, что податься самостоятельно возможно, я тоже согласна, но из некоторых сообщений в этом чате все было уж слишком упрощено до «два предложения» в форме и пр у вас в кармане. Мне кажется это может ввести людей в заблуждение в отношении гуманитарной программы. Обратится к профессионалу хотя бы на финальном этапе работы над собственным кейсом мне кажется очень разумным.
-
Доброго вечора всім! Мене звати Ігор Латка, я адвокат з України (Одеса). Зараз проживаю в Канаді (Онтаріо, Міссіссага). Маю 10-ти річний досвід в юриспруденції в Україні. Якщо у вас є невирішені юридичні питання в Україні, які потребують правової допомоги адвоката (складання документів, консультації з юридичних питань і тд.) - пишіть, дзвоніть 647-928-2291, спробую вам допомогти). P.S. юридичну допомогу стосовно законодавства Канади не надаю.
-
Може хтось отримував.
-
Вам не давали відразу аркуш де ваше фото та дата коли ви пройшли мед. огляд?